Interieurbouw Werkvoorbereider

  • Category bouw en civiel
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9106173

Over de functie

Deze zomer ben ik op zoek naar een Interieur Werkvoorbereider voor een interieurbouw bedrijf in de buurt van Tilburg. Je gaat je bezig houden met het maken van werktekeningen en productietekeningen in Autocad voor interieur meubels die ze produceren. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor een stukje inkoop van de materialen op basis van de geplande werkzaamheden. Jij maakt de planningen en begeleid samen met de projectleider de interieurbouwers aan. Uiteindelijk na het werkvoorbereider, tekenen, inkopen van de materialen, overleggen en aansturen van de interieur bouwers ga je de controle uitvoeren van het (eind) product in de werkplaats. 

Functie eisen

Wat zoeken wij in jou?

-          Calculaties maken en berekeningen

-          Ervaring met werken in Autocad

-          Het kunnen maken van 3D plaatjes/impressies is een pré

-          Beschikbaar voor 24-36 uur

-          Een achtergrond in de interieurbouw 

Over het bedrijf

Past deze baan goed bij jou?

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze functie neem dan gelijk even contact op met mij via 06 30 17 04 18 of mail naar karlijn.hoogstede@maandag.nl

recruiter van de vacature

Karlijn Hoogstede

recruiter van de vacature

Karlijn Hoogstede