Kinderverpleegkundige vast dienstverband

  • Category zorg-ziekenhuizen
  • Region groningen drenthe
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9106157

Over de functie

Maandag is op zoek naar een Kinderverpleegkundige! Wij zoeken Kinderverpleegkundige die weten van aanpakken en bruisen van de energie.

Als Kinderverpleegkundige ben jij een zeer belangrijke specialist op het gebied van kindergeneeskunde. Als Kinderverpleegkundige verleen je zorg en begeleiding aan kinderen die voor uiteenlopende aandoeningen zijn opgenomen in het ziekenhuis. Je begeleidt niet alleen de kinderen, maar ook de ouders van deze patiënten.

Maandag biedt jou, werkzaam vanuit een vast dienstverband, de mogelijkheid om in verschillende ziekenhuizen van het noorden aan het werk te gaan. Je zal werkzaam zijn voor projecten van een half jaar of langer. Deze projecten hebben zogezegd een kop en een staart. Hierdoor heb je als Kinderverpleegkundige veel variatie in je werk, ontmoet je verschillende specialisten en zal geen dag het zelfde zijn.

Wij bieden dit jou met een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Daarnaast vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

Milou Fleur gaat graag met jou het gesprek aan om jouw wensen en behoeften te achterhalen. Als jouw wensen en behoeften duidelijk in kaart zijn gebracht gaan wij samen op zoek naar een passende en dynamische werkplek, dit met de zekerheid van een vast dienstverband.

Dus wil jij als Kinderverpleegkundige zekerheid combineren met een afwisselende baan?


Functie eisen

Wat vragen we over jou?

• Je bent in het bezit van een diploma verpleegkundige niveau vier of vijf aangevuld met een kinderaantekening

• Jij hebt een geldige BIG-registratie

• Het spreekt jou aan om in wisselende werkomgevingen aan de slag te gaan

• Je bent in het bezit van een rijbewijs

Neem dan vrijblijvend contact met Milou Fleur op. Zij drinkt graag met jou een kop koffie!

recruiter van de vacature

Milou Fleur van Schaik

recruiter van de vacature

Milou Fleur van Schaik