Recruiter

  • Category onderwijs-hbo/mbo
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9106141

Over de functie

Als recruiter bij Maandag® is het jouw taak om mensen aan de organisatie te binden, maar ook aan jou. Jij bent verantwoordelijk voor de werving en selectie bij Maandag® en het is jouw taak om met mensen in gesprek te gaan! Wat komt daarbij kijken?


Je struint LinkedIn en alle job boards af, legt contact met je netwerk en rust niet tot je de perfecte match hebt gevonden. Daarnaast houd je je bezig met het schrijven van frisse vacatureteksten waardoor het meteen duidelijk is wat iemand gaat doen.

Ron reageert op jouw vacature, een professional met een aantal jaren ervaring. Je stuurt hem een uitnodiging om langs te komen op kantoor. Onder het genot van een kop koffie maak je kennis, vertelt over Maandag® en bespreek je zijn wensen. Door jouw verhaal wordt Ron enthousiast over het werken bij Maandag®. Afwisseling met zekerheid combineren staat hoog op zijn wensenlijst. Je besluit Ron te verwelkomen in het team en biedt hem een dienstverband aan. Daar heb je lef voor nodig, maar je bent ervan overtuigd dat dit toptalent het verschil gaat maken!


Je gaat direct voor Ron aan de slag en werkt zijn cv uit. Jouw enthousiasme over Ron breng je over bij de accountmanager en legt zijn cv voor. De accountmanager stelt Ron voor bij zijn klanten met succes! Ron mag op sollicitatiegesprek! Beide zijn enthousiast en je belt Ron op om het goede nieuws te vertellen. Je geeft een slinger aan de bel en viert dit succes met collega’s. Na dit succes ga je snel weer verder om meer mensen te helpen aan een leuke baan!

Als het einde van de week is aangebroken is het tijd voor de vrijdagmiddagborrel! Samen met je collega’s vier je gezamenlijk de successen van afgelopen week. Het team van Maandag® Den Haag kenmerkt zich door haar positieve en gedreven instelling. Kom jij ons team versterken?

Functie eisen

·        MBO 4/ HBO diploma

·        Minimaal 1 jaar werkervaring in een commerciële functie

·        Je bent een commercieel talent, een spontaan en energiek persoon en geen opgever

·        Je bent bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

·        Wij bieden een marktconform salaris en een uitstekende bonusregeling

·        Je krijgt een laptop en mobiele telefoon

·        Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden

·        Elke week weer een leuke maandag, waarop je met enthousiaste en gedreven collega's de mooiste resultaten boekt

·        Je start je carrière bij Maandag® met een volledig verzorgde introductieweek op de Maandag® Academy

·        Frisse en dynamische werkomgeving waarin we samen actief met jouw ontwikkeling aan de slag gaan


recruiter van de vacature

Youri Kroon

recruiter van de vacature

Youri Kroon