P&O Adviseur

  • Category woningcorporaties
  • Region flevoland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9106106

Over de functie

Als P&O adviseur van deze ambitieuze woningcorporatie werk je op tactisch/ operationeel niveau en weet je waar nodig strategisch te handelen. Je bent, als P&O adviseur, de partner van het lijnmanagement en adviseert over onderwerpen als strategie en visie van het bedrijfsonderdeel, organisatieontwerp, bemensing, ontwikkeling van mensen, prestatiemanagement en managementinformatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inrichten van processen en ontwerp je instrumenten voor invulling van functies, ontwikkeling, waardering, beloning en andere manieren om de mensen in de organisatie op de juiste plek te krijgen.


‘Sta je met je voeten in de klei’ en weet je van aanpakken? In deze rol ben je het aanspreekpunt voor de gehele organisatie en adviseer jij jouw collega’s bij personele vraagstukken. Je signaleert knelpunten en afwijkingen, onderzoekt deze en adviseert over mogelijke oplossingen. Denk hierbij aan werving & selectie, capaciteit, E- HRM, loopbaan en opleidingen. Daarnaast analyseer jij gegevens en rapporten om zo tot het juiste advies te komen!


Belangrijk is dat je de verbinding zoekt met de verschillende afdelingen en dat je ‘zichtbaar’ bent binnen de organisatie. Uiteraard is de samenwerking met jouw 2 collega’s belangrijk om zo maximaal afstemming met elkaar te zoeken. Jouw toekomstige collega’s zoeken een inspirerende en enthousiaste collega, met humor! Die kritisch en dienstverlenend is, eigen initiatief neemt en blij wordt van zijn of haar vak.

Functie eisen

·         Minimaal een afgeronde HBO- opleiding, richting HRM

·         Ruime ervaring als P&O adviseur in een organisatie waar dienstverlening hoog in het vaandel staat

·         Kennis van wetgeving, voorwaarden en arbeidsverhoudingen

·         Beschikbaar voor minimaal 28- 36 uur voor onze opdrachtgever in de regio van Zwolle

 

Wat bieden we jou?

Een jaarcontract bij onze opdrachtgever met daarbij uitzicht op een vast dienstverband.

Salariëring volgens de CAO woondiensten (functieschaal J), een eindejaarsuitkering, een prima pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en een team collega’s die er samen voor willen gaan!


Wat vragen we jou?

Een CV met een korte motivatie waarom jij denkt dat dit jouw droombaan is.


(De gesprekken vinden plaats in de eerste week van september)

recruiter van de vacature

Heleen Reijenga

recruiter van de vacature

Heleen Reijenga