Opleiding MBO Verpleegkunde

  • Category zorg-vvt
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9106089

Over de functie

Ben jij een Verzorgende IG die vakbekwaam is en de ambitie heeft zich verder te ontwikkelen tot Verpleegkundige? Wij bij Maandag® bieden jou die kans!

Vanuit een vast dienstverband krijg je de mogelijkheid om je expertise als Verzorgende IG bij meerdere organisaties binnen de VVT in te zetten. Dit betekent dat je op projectbasis komt te werken. Zo kan het zijn dan je tijdelijk werkt ter vervanging van een zwangerschapsverlof, of ter ondersteuning van het team tijdens een drukkere periode. Dit geeft jouw de kans om je verder te ontwikkelen en meerdere organisaties en/of doelgroepen te leren kennen. Je studie volg je naast je werk als Verzorgende IG.

Maandag® Breda heeft meerdere vacatures in Noord-Brabant binnen de VVT. Waarbij je de mogelijkheid krijgt om bij meerdere organisaties binnen te kijken, grootschalig, kleinschalig en extramuraal. Ook kan je op meerdere afdelingen deze functie uitvoeren, zoals bijvoorbeeld; PG, Somatiek, Revalidatie, NAH of Verpleging/Verzorging. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.

In overleg zijn de startdatum en het aantal uren bespreekbaar.

Functie eisen


  • Een diploma Verzorgende IG niveau 3
  • Ervaring in de Ouderenzorg (pre)
  • Zelfdiscipline en een flexibele instelling

Wij bieden jou als Verzorgende IG een vast dienstverband bij Maandag®. Waarbij je de mogelijkheid krijgt om voor lange termijn een opdracht te vervullen of bij diverse organisaties binnen te kijken. Wij bieden een salaris conform de CAO VVT FWG 35. Inschaling gebeurt op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. De opleidingskosten worden vergoed door Maandag®. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Wil jij je door ontwikkelen tot MBO Verpleegkundige? Dan ben jij de Verzorgende IG die wij zoeken en nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvend gesprek om alle opties te bespreken. 

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel