Junior adviseur ruimtelijke ordening

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region overijssel gelderland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9106082

Over de functie

Wij zijn nog op zoek naar een junior planoloog of (sociaal) geograaf die per 1 september 2018 deel wilt nemen aan ons Startklaar Overheid-traject. Hiermee bieden we je extra handvaten en tools om jou op weg te helpen bij jouw eerste stappen binnen het publieke domein. Tegelijkertijd ben je werkzaam bij een van onze opdrachtgevers, voornamelijk gemeenten en provincies, om werkervaring op te doen en je te ontwikkelen tot een volwaardig professional.


Het Startklaar Overheid-traject zal in september weer van start gaan en hierin kun jij instromen. In dit traject wordt je zowel op persoonlijk als professioneel vlak ontwikkelt door een programma met verschillende modules te volgen, klassikaal en digitaal. Natuurlijk is starten bij onze opdrachtgevers al eerder mogelijk!


Op welke plek en op welke afdeling je terecht komt, hangt geheel af van jouw (studie)achtergrond, persoonlijke interesses, affiniteit en jouw competenties. Vanuit ons Maandag® Startklaar Overheid-traject doe je ervaring op binnen de overheid op bijvoorbeeld het gebied van planologie, de Omgevingswet en het werken bij de overheid. Naast dit traject wordt er ook op persoonlijk niveau gekeken naar wat jij nodig hebt in jouw ontwikkeling, kennis en inzicht op het vakgebied waarin je werkzaam bent. Kortom, de exacte invulling wordt in overleg met jou bepaald.

Functie eisen

·         Afgeronde HBO óf WO opleiding richting planologie, sociale/economische geografie etc.

·         Maximaal 1 jaar werkervaring, dit mag ook in de vorm van een stage zijn

·         Bij voorkeur stage-ervaring bij een gemeente of andere overheidsorganisatie

recruiter van de vacature

Romy Wennekes

recruiter van de vacature

Romy Wennekes