Klinisch Psycholoog Ziekenhuis

  • Category zorg-ziekenhuizen
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9105462

Over de functie

Als klinisch psycholoog maak je deel uit van het behandelteam binnen de afdeling medische psychologie of de psychiatrie. De psychiatrie kent een poliklinische setting, een kliniek, deeltijdbehandeling maar ook consultatieve psychiatrische dienst. Tevens bezit het ziekenhuis een PAAZ afdeling. De psychiatrie binnen dit ziekenhuis richt zich op verschillende problematiek, met meestal een combinatie tussen psychiatrie en somatiek. Voorbeelden van veel voorkomende problematiek is complexe angst- en stemmingsstoornissen. Jouw team is opgebouwd uit verschillende disciplines en samen werk je naar een zo optimaal mogelijk hulpverleningsplan van de patiënt. Je werkt in dit team o.a. samen met psychiaters, arts-assistenten, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers en collega klinisch- of GZ psychologen.

Jij bent verantwoordelijk voor het verrichten van psychodiagnostisch onderzoek en biedt behandeling. Je bent verantwoordelijk voor het uitzetten van dit plan maar biedt ook advies en consultatie naar de patiënt, maar ook in (multidisciplinaire) overleggen. Je doet opname gesprekken, maar bent ook verantwoordelijk voor het monitoren van de gehele hulpverlening en schakelt waar nodig andere (medisch) specialisten in binnen onze regio.


Maandag® werkt graag samen met bekwame zorgverleners. Maandag® ontvangt regelmatig de vraag over het vervullen van deze functies en biedt daarom ook vol op mogelijkheden voor een klinisch psycholoog. Tevens zijn wij bereid mee te denken in wat jij belangrijk vindt in je werk, en wat jouw wensen en ambities zijn en kunnen wij samen bepalen welke werkplek en/of organisatie het best aansluit bij jou. Maandag biedt jou een salaris conform de CAO en reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer, ongeacht de afstand. Dus wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan zeggen we: Tot Maandag®!

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog;
  • Je bent in het bezit van een VOG;
  • Je bent BIG geregistreerd.

recruiter van de vacature

Emma Oosting

recruiter van de vacature

Emma Oosting