Verpleegkundig specialist GGZ

  • Category zorg-ggz
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9105414

Over de functie

Als Verpleegkundig Specialist lever je verpleegkundige behandeling en begeleiding aan cliënten met verschillende soorten problematiek en geef je leiding aan verschillende vormen van hulpverlening. Je gaat cliënten behandelen waarbij in het algemeen sprake is van meervoudige problematiek en beperkingen op meerdere levensgebieden. Je hebt een unieke positie ten opzichte van het team en collega-behandelaren waarmee je intensief samenwerkt.

Je neemt namelijk bepaalde behandeltaken van artsen over en je bent tevens regiebehandelaar. Je gaat werken binnen zowel de basis- als de specialistische zorg. Jij stelt bij de cliënt een (verpleegkundige) diagnose vanuit de lichamelijke beperkingen die voortkomen uit zijn psychiatrische stoornis. Jij werkt in een multidisciplinair team om de zorg voor de cliënten optimaal te laten verlopen. Daarnaast staan het behoud van eigen regie en autonomie van de cliënt centraal.

Jouw werkstijl en die van je team wordt gekenmerkt door samenwerking, cliëntgerichtheid, professionaliteit, innovatie en ondernemerschap. Als Verpleegkundig Specialist ga jij fungeren als regiebehandelaar, zelfstandig zorgprofessional en jij bent de versterker van de verpleegkundige discipline in het team. Ben jij een verpleegkundig specialist die in verschillende keukens wil kijken en ervaring op wil doen in verschillende werkvelden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Jij hebt een proactieve rol bij het ontwikkelen van de (GGZ)verpleegkunde op behandelinhoudelijk en procesmatig gebied. Hierdoor zorg jij ervoor dat het zorgaanbod verbetert. Jij bent namelijk de expert in het vakgebied verpleegkunde. Als Verpleegkundig Specialist bij Maandag® werk je vanuit jouw eigen specialisme bij onze opdrachtgevers. Wij gaan samen op zoek naar de mogelijkheden voor jou, we denken mee in wat jij belangrijk vindt in je werk. Ook biedt Maandag® jou een salaris conform het CAO die past bij jouw werkgebied en een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer, ongeacht de afstand.Bij Maandag® werken gespecialiseerde medewerkers samen met jou aan een succesvolle projectinvulling bij onze opdrachtgevers. Bij Maandag® zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend.

Functie eisen

·         Master Advanced Nursing Practice of een Master of Science

·         Geregistreerd in het BIG-register

·         Je bent in het bezit van rijbewijs B

·         Je beschikt over goede analytische vaardigheden

·         Je beschikt over een uitstekend reflectief vermogen en je kunt gelijkwaardig feedback geven en ontvangen. 

recruiter van de vacature

Emma Oosting

recruiter van de vacature

Emma Oosting