Ambulant woonbegeleider jongeren

  • Category zorg-zorg overig
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9105397

Over de functie

Realiseer de plannen, dromen en ambities van de jongeren!

Voor een opdrachtgever in regio Rotterdam ben ik op zoek naar een ambulant woonbegeleider voor jongeren in de leeftijd van 16-23 jaar en specifieke jonge moeders. Als ambulant woonbegeleider voer je intakegesprekken en stel je begeleidingsplannen op. Aan de hand daarvan breng je de hulpvraag van de jeugdige en zijn (sociale) omgeving in beeld. Het is belangrijk dat je de jongeren in hun zelfstandigheid begeleidt en bevordert. Hierbij ligt de focus op gedragsverandering en toekomstperspectief. Naast het contact met de gezinnen en hun (sociale) omgeving, onderhoudt je ook contacten met alle betrokken partijen in het begeleidingstraject en coördineert hun bijdrage.

De opdrachtgever vindt het ook belangrijk dat je intensief samenwerkt met je collega’s, omdat je samen meer bereikt dan alleen. Je gaat werken op een werkplek waar je wordt uitgedaagd het beste uit jezelf te halen. Er is een goede werksfeer en leuke collega’s. Het project is voor langere periode met de intentie om daar uiteindelijk te blijven werken. 

Functie eisen

Functie eisen:

·         Opleiding Hbo Pedagogiek, MWD, SPH of Sociaal Werk;

·         SKJ-registratie (of vooraanmelding als Jeugdzorgwerker in het kwaliteitsregister Jeugd);

·         Bereid om onregelmatige tijden te werken;

·         Flexibele persoonlijkheid, een echte teamplayer en vooral enthousiast!

Interesse? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Ik zie je sollicitatie tegemoet!  

recruiter van de vacature

Cindy den Heijer

recruiter van de vacature

Cindy den Heijer