Medewerker bedrijfsbureau

  • Category woningcorporaties
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo wo
  • remoteId 9105377

Over de functie

Voor diverse corporaties in het midden van Brabant zijn wij op zoek naar een ervaren medewerker bedrijfsbureau, die het leuk vindt om op interim basis te werken en zijn kennis te delen met anderen.


Als medewerker bedrijfsbureau ben je verantwoordelijk voor alle voorbereidingen omtrent het planmatig onderhoud. Zo ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming van de onderhoudsbegroting en de meerjaren onderhoudsbegroting. Bij deze totstandkoming neem je de rol van procesbegeleider op je en adviseer je de teamleider planmatig onderhoud waar nodig is. Om dit te bewerkstelligen weet je relevante input te verzamelen en te verwerken, zodat het in overleg naar het team teruggekoppeld kan worden.


Naast je huidige werkzaamheden hou je van verandering en weet je je snel aan te passen in een nieuwe omgeving. Je kijkt uit naar nieuwe uitdagingen en bent op je best in een drukke periode. Je bewaart de rust en ziet toe op de naleving van gemaakte afspraken. Wanneer er afwijkingen zijn grijp je in op correcte wijze en zorg je dat het proces in goede banen verder loopt. Tot slot haal je voldoening uit het coachen van mede collega's en hen mee te laten profiteren van jouw expertise.

Functie eisen

  • Werkervaring als medewerker bedrijfsbureau (planmatig onderhoud)
  • Beschikbaar voor minimaal 36 uur
  • Ervaring als medewerker bedrijfsbureau in de afgelopen 5 jaar
  • Kennis van de wet- en regelgeving binnen de corporatiesector


Wat geven wij jou daarvoor terug?

Maandag® biedt je een salaris conform cao Woondiensten en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Bij ons krijg je een contract voor vast of bepaalde tijd dienstverband, op deze manier heb jij toch die zekerheid die je zoekt in je baan. We organiseren daarnaast cursussen op de Maandag® Academy zodat je je verder kunt ontwikkelen op de gebieden waar jouw interesses liggen. Tijdens deze cursussen leer je andere professionals kennen die ook houden van de dynamiek van Maandag®. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start zal je begeleidt worden door je contactpersoon die samen met jou zal kijken hoe je het beste uit jezelf kan halen. Jouw contactpersoon kan tevens fungeren als sparring-partner of coach als je tegen bepaalde zaken aanloopt.


Enthousiast geworden? Druk dan op de knop solliciteren en wellicht ben jij het nieuwe gezicht van team WOCO!

recruiter van de vacature

Dominique Jansen

recruiter van de vacature

Dominique Jansen