Mutatie opzichter

  • Category woningcorporaties
  • Region noord-brabant utrecht
  • opleidingsniveau mbo hbo wo
  • remoteId 9105374

Over de functie

Haal jij plezier uit het inspecteren van woningen? Behandel jij gedurende je werkzaamheden wensen, klachten en vragen van huurders af met zelfstandig en met enthousiasme af? Dan ben jij de mutatie opzichter die wij zoeken!


Vanuit Maandag® zijn we hard op zoek naar mutatie opzichters die het leuk vinden om via detachering bij verschillende corporaties in de keuken te kijken. Het aantal uur en de duur van de functie kunnen per opdracht verschillen.


Als mutatie opzichter ben je verantwoordelijk voor het regelen, coördineren en voorbereiden van de mutatiewerkzaamheden. Je houdt toezicht op de uitvoering van de werkzaamheden om deze efficiënt en kwalitatief goed af te ronden en huurders tevreden houdt. Je bent regelmatig het technisch aanspreekpunt voor bewoners, collega's en aannemers met betrekking tot het dagelijks beheer van de vastgoedportefeuille. Daarnaast voer je de eerste en tweede inspectie in de woning uit en ben je het eerste aanspreekpunt voor de vertrekkende huurder. De bouwkundige werkzaamheden vertaal je in een kostenindicatie waarna je advies uitbrengt aan de verhuurmakelaar inzake de verhuurbaarheid van de woning. 

Functie eisen

Functie-eisen

  • Minimaal 1 jaar werkervaring als mutatie opzichter of bouwkundig opzichter
  • Een technische achtergrond is een must
  • Beschikbaar voor minimaal 24 uur
  • In het bezit van een rijbewijs B


Wat geven wij jou daarvoor terug?

Maandag® biedt je een salaris conform cao Woondiensten en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Bij ons krijg je een contract voor vast of bepaalde tijd dienstverband, op deze manier heb jij toch die zekerheid die je zoekt in je baan. We organiseren daarnaast cursussen op de Maandag® Academy zodat je je verder kunt ontwikkelen op de gebieden waar jouw interesses liggen. Tijdens deze cursussen leer je andere professionals kennen die ook houden van de dynamiek van Maandag®. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start zal je begeleidt worden door je contactpersoon die samen met jou zal kijken hoe je het beste uit jezelf kan halen. Jouw contactpersoon kan tevens fungeren als sparring-partner als je tegen bepaalde zaken aanloopt.


Enthousiast? Klik dan op de groen knop, en wellicht ben jij het nieuwe gezicht van team WOCO!

recruiter van de vacature

Dominique Jansen

recruiter van de vacature

Dominique Jansen