Verpleegkundige in de wijk

  • Category zorg-vvt
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9105359

Over de functie

Als verpleegkundige in de wijk werk jij dagelijks aan het welbevinden van cliënten die hulpbehoevend zijn op verschillende gebieden. Je bent verantwoordelijk voor zowel de verzorgende als de begeleidende taken. Je draagt bij aan de kwaliteit van leven van de cliënten door in te spelen op hun zorgvragen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het signaleren van knelpunten en ben je kritisch over de zorgplannen en de verbetering hiervan. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de ADL van de patiënten, maar ook de verpleegtechnische handelingen voer jij uit. 

Je werkt zorgvuldig en zelfstandig, maar vindt het ook leuk om samen met het team te kijken naar de knelpunten en bijpassende oplossingen. Daarnaast ben je als verpleegkundige verantwoordelijk voor het signaleren van vastlopende zaken. Je bent flexibel en weet van aanpakken. Als verpleegkundige wordt van je verwacht dat je de administratieve taken oppakt, en soms wat meer overstijgend kunt kijken.

Daarnaast vindt je het fijn om net even dat extratje te bieden aan de cliënt en je vindt het belangrijk dat iemand zich op zijn/haar gemak voelt! Ben jij deze persoon? Reageer dan snel! 

Wat kan Maandag® jou bieden?

Maandag® biedt je een marktconform salaris. De inschaling gebeurt op basis van opleiding en werkervaring, volgens de betreffende CAO (VVT). Tevens kan je vanuit Maandag® met een dienstverband diverse opdrachten vervullen, en bestaat de mogelijkheid om een opdracht voor lange termijn te doen. Ook biedt Maandag® een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer ongeacht het aantal kilometers, en bestaat er een mogelijkheid voor een leaseauto. Maandag® vindt het belangrijk dat jij goed op je plek zit en denkt graag mee over het vormgeven hiervan!

Functie eisen

- Je hebt minimaal een afgeronde opleiding tot MBO verpleegkundige;  

- Je bent flexibel inzetbaar;

- Je bent in het bezit van een VOG;

- Je bent empathisch en zorgzaam!

Over het bedrijf

Maandag® detacheert professionals binnen de publieke sector.

recruiter van de vacature

Nina Klunder

recruiter van de vacature

Nina Klunder