Meewerkstage Controlling (HBO/WO)

  • Category financieel onderwijs-hbo/mbo maandag intern
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9105325

Over de functie

Bij Maandag® en Whoohoo® steken we tijd in het opleiden van onze eigen winnaars. De winnaars van de toekomst zijn onze stagiaires. We zijn op zoek naar een stagiair die met frisse energie deze uitdaging op de afdeling Finance & Control op ons hoofdkantoor met beide handen aanpakt.


Whoohoo it’s Monday!

Geen dag hetzelfde. Analyseren van maandcijfers. Ondersteunen bij jaarrekeningen. Administraties van Nederland, België, Duitsland en Polen en binnenkort nog wel meer. Door ons internationale karakter hebben we te maken met verschillende wetgevingen. Belastingen. Ad hoc projecten. Budgetten. Financiële rapportages voor onze CFO. In alle hectiek door houd jij je hoofd koel. Jij ziet door de bomen het bos. 

Functie eisen

Wat neem je mee?

Integriteit. Overtuigingskracht. Heel veel energie.

Daarnaast:

·         Volg je een HBO/WO opleiding;

·         Heb je affiniteit met Accountancy / Controlling;

·         Heb je tijd om voor minimaal 5 maanden minimaal 32 uur per week stage te lopen;

 

Wij bieden:

Een stagevergoeding van €500 per maand (op basis van 40 uur) en een Microsoft Surface. Fijne collega’s. Elke vrijdagmiddag een VrijMiBo. Maar vooral een onvergetelijke stage ervaring met toffe collega’s binnen een snel groeiende en energieke omgeving. 

Over het bedrijf

  • Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met 23 vestigingen. Op dit moment zijn wij gevestigd in Purmerend maar voor het einde van 2018 verhuizen wij naar Amsterdam Sloterdijk.
  • Whoohoo®. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation. 10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen.

recruiter van de vacature

Emma Veen

recruiter van de vacature

Emma Veen