Groepsleerkracht Bovenbouw

  • Category onderwijs-primair onderwijs
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9104751

Over de functie

Het einde is bijna in zicht voor het schooljaar 2017/2018, daarom zijn wij bij Maandag® voor het komende schooljaar 2018/2019 hard op zoek naar nieuwe groepsleerkrachten voor de bovenbouw. Ben jij ervoor gemaakt om met beginnende pubers te werken, want afspraken maken met pubers is als een groot feest geven waarvoor niemand de uitnodiging heeft ontvangen.

Als leerkracht in de bovenbouw is het jouw taak om de leerlingen de nodige kennis bij te brengen en ze te begeleiden in dit proces. Zonder de juiste begeleiding en motivatie zal de leerling meer moeite hebben met het behalen van goede cijfers. Met jouw kennis en kunde kan jij iedere leerling helpen zijn of haar doelen te behalen, want iedere leerling is anders.

Kernwaarden vinden wij heel erg belangrijk denk aan; enthousiast, flexibel, lef en gaan voor succes. Vind jij de bovenbouw helemaal geweldig, herken jij jezelf in één of meerdere van deze kernwaarden, sta je stevig in je schoenen en ben jij een leerkracht die een goede balans vindt tussen humor en consequent handelen? Dan zoeken wij jou!

Word jij enthousiast van deze vacature en wil je graag voor Maandag® aan de slag? Dan drink ik graag met jou een kop koffie om jou beter te leren kennen en de functie verder toe te lichten.

Functie eisen

·       Je beschikt over een Pabo diploma of je studeert dit jaar af;

·       Je hebt minimaal één jaar ervaring als docent (dit kan ook een stage zijn);

·       Je bent minimaal 0,5 fte beschikbaar en flexibel inzetbaar;

·       Je vindt het leuk om afwisseling in je werkzaamheden te hebben.

Wat biedt Maandag jou?

·       Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden;

·       Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;

·       Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer;

·       Samen met de Maandag® Academy kan je werken aan je persoonlijke ontwikkeling d.m.v. het volgen van trainingen en cursussen;

·       Proactieve begeleiding door je accountmanager en recruiter;

·       Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

recruiter van de vacature

Wendy Bierman

recruiter van de vacature

Wendy Bierman