Docent Nederlands (2e Graads)

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9104731

Over de functie

Jij weet wat er speelt bij de leerlingen: relatieproblemen, de hippe series van dit moment of de schoenen die in de mode zijn. Jij bent die docent waar leerlingen altijd bij terecht kunnen! Ik ben op zoek naar een Nederlands docent (tweede graad) ter uitbreiding van ons team.

Ben jij die gepassioneerde Nederlands docent die literatuur zo weet te brengen dat leerlingen op het puntje van hun stoel zitten? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Of je nu net van de schoolbanken komt of al jaren voor de klas hebt gestaan, we hebben voor elk wat wils. Bij Maandag® verwelkomen we enthousiaste professionals die een verschil weten te maken voor de volwassenen van morgen.

Wij bieden een groot netwerk aan mogelijke werkgevers binnen Limburg en een marktconform salaris. Er is steeds ruimte voor verdere ontwikkeling door mogelijke vergoedingen van opleidingskosten en online cursussen. Een leaseauto, vast dienstverband en flexibel werken behoren ook tot de opties.

Ik kijk er naar uit om docenten Nederlands te ontmoeten tijdens een vrijblijvend gesprek waarin we verder kunnen ingaan op je voorkeuren en drijfveren, zodat we de juiste persoon kunnen matchen met de juiste job.

What's in it for you? Een kijkje in verschillende keukens op diverse scholen. We bieden je een contract via Maandag® met marktconform salaris, reiskostenvergoeding, 8 % vakantiegeld en de vakanties worden doorbetaald. Een vast dienstverband is bespreekbaar! 

Functie eisen

- Je hebt een tweede graads lesbevoegdheid voor Nederlands

- Ervaring met lesgeven binnen het VO (stage ervaring telt uiteraard ook!)

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

recruiter van de vacature

Jelke Wolfs

recruiter van de vacature

Jelke Wolfs