Verpleegkundige (niet aan bed)

  • Category zorg-ggz zorg-vvt zorg-zorg overig
  • Region noord-brabant limburg
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9104727

Over de functie

Persoonlijk contact met cliënten, fysiek minder belastend en toch in de zorg!

Als verpleegkundige bij onze opdrachtgever in Eindhoven staat natuurlijk het contact met de cliënten voorop. Je bent hun eerste aanspreekpunt en helpt hen verder. Maar je werkt niet alleen. Je hebt dagelijks contact met jouw collega’s en de medewerkers van de diverse klanten. Veelzijdig en afwisselend netwerk, zonder de fysieke belasting van de zorg-aan-het-bed.

Jij zorgt voor het beoordelen, afhandelen en doorverwijzen van telefonische verpleegkundige hulpvragen en alarmeringen (triages). Je lost ongeplande zorgvragen op professionele wijze,

creatief op. Verder coördineer je de inzet van kraamzorg buiten kantoortijden. Je verricht alle voorkomende administratieve handelingen en zorgt voor een correcte registratie. Je werkt in een zelfregulerend team als zelfstandige professional. Het is een tijdelijke functie voor de zomermaanden met kans op verlenging bij goed functioneren.

Functie eisen

  • Je hebt een HBO of MBO4 diploma in de Verpleegkunde
  • Je bent BIG geregistreerd
  • Je bent 20-30 uur per week beschikbaar

Over het bedrijf

Zorg is niet gebonden aan tijd. Daarom is het belangrijk altijd bereikbaar te zijn voor cliënten. Onze opdrachtgever is een zorgcentrale in Eindhoven en 24/7 bereikbaar voor alle mogelijke zorgvragen. Tevens fungeert deze als alarmcentrale voor de Personenalarmering en e-health toepassingen zoals beeldzorg, leefstijlmonitoring en dubbele medicatiecontrole. Dit doen ze voor de klanten, vooral thuiszorgorganisaties, in geheel Nederland.

recruiter van de vacature

Melissa Raijmakers

recruiter van de vacature

Melissa Raijmakers