Bouwplantoetser WABO / Vergunningverlener

  • Category bouw en civiel
  • Region noord-brabant zeeland
  • opleidingsniveau mbo hbo wo
  • remoteId 9104709

Over de functie

Voor diverse gemeenten in de omgeving Zeeland en West-Brabant is Maandag® Middelburg op zoek naar WABO vergunningverleners.

Als vergunningverlener/bouwplantoetser ligt jouw focus op het toetsen van vergunningaanvragen en bouwplannen. Jij hebt een regisserende rol in het vergunningsproces en bent inhoudelijk betrokken. Jij bekijkt alle aanvragen grondig en tevens kritisch waardoor jij potentiele risico’s traceert in vergunningaanvragen. Je bent communicatief sterk en weet dit adviserend te benutten bij contact met de burger. Deze vacature betreft een voltijd-dienstverband. 

Functie eisen

·        Een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde

·        Goede kennis van het Bouwbesluit, WABO

·        In bezit van ABW I en/of ABW II is een pré

·        Goede uitdrukkingsvaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

Over het bedrijf

·        Marktconform salaris volgens CAO: CAR-UWO

·        Reiskostervergoeding van €0,19 per kilometer

·        Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

·        Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.

·        Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en bestaat een vast dienstverband tot de mogelijkheden.


Herken jij jezelf in bovenstaande profiel, beschik je over de functie eisen en ben jij toe aan een frisse nieuwe start? Neem dan snel contact met mij op!

recruiter van de vacature

Younes El Azzouti

recruiter van de vacature

Younes El Azzouti