Toezichthouder WABO

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region groningen drenthe
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9104487

Over de functie

Kijk jij met een kritische blik naar bouwwerken? En geef jij graag advies hierover en treed jij waar nodig handhavend op? Dan hebben wij de gepaste rol voor jou!

In de rol van Inspecteur WABO ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van controles in het kader van de WABO. Hierbij ben jij de Toezichthouder op het gebied van bouw en brandveiligheid. Je zal klachten behandelen, illegale bouwactiviteiten signaleren, toezicht op verleende vergunningen houden en optreden in het kader van bestuursrechtelijke handhaving. Het goed kunnen communiceren is hierbij is essentieel, maar ook wordt er van je verwacht dat je stevig in je schoenen staat.

Functie eisen

  • MBO/HBO- opleiding Bouwkunde
  • Ervaring als Toezichthouder of Inspecteur WABO/Bouw binnen een overheidsorganisatie

Wij zijn voor een gemeente in Noord-Nederland op zoek naar een professional voor 28-36 uur in de week. Door bij ons in (vaste) dienst te treden maak je deel uit van een grote groep WABO-professionals om kennis te delen en elkaar te helpen in lastige dossiers. Ook zullen er verschillende trainingen worden aangeboden om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Daarnaast ontvang je een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Wil jij meer weten of je interesse kenbaar maken? Solliciteer dan direct of neem contact op via ellemijn.jonk@maandag.nl/06-13160707.

recruiter van de vacature

Ellemijn Jonk

recruiter van de vacature

Ellemijn Jonk