Business Development Director met marketing én sales kennis die grenzen verlegt

  • Category maandag intern
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9104425

Over de functie

Whoohoo en Maandag®, groeiende internationale organisaties, met een sterke sales focus en korte beslislijnen. Volop aan het bouwen. Grote ambities, lef en verrassend.  Wij helpen organisaties om capaciteitsvraagstukken op te lossen. Snel en professioneel. Maandag® in Nederland sterk binnen het publieke domein, in België en Duitsland sterk groeiend in het medical bereik. Whoohoo actief in België, Polen en Duitsland in de high end farmaceutische, engineering en bouwtechnische detacheringsmarkt bij veel grote gerenommeerde ondernemingen. 

Beide platte, jonge organisaties. Streetwise. Die een enorme groei door maken. Om deze vorm te geven is een ambitieuze strategie geformuleerd. Centrale thema’s zijn onder andere werkgeluk en internationale expansie.

Onze cultuur is onze kracht. Commercieel, toekomstgericht, investeren en risico’s nemen. Maar ook menselijk, persoonlijk en flexibel. Met medewerkers die geloven in de kracht van ons bedrijf. Stuk voor stuk passioneel, pro-actief, resultaat- en toekomstgericht. 

Functie eisen

We zoeken een Business Development Directeur die hierbij past. Met een duidelijke visie op het verder ontwikkelen van onze internationale business strategie én de daadkracht om deze te realiseren. Die sterke proposities weet neer te zetten, rekening houdend met ons sterke merk en vanuit marktanalyse, productontwikkeling en innovatie een internationale hoge groei weet te bewerkstelligen.


Maar vooral ook een afmaker met oog voor nieuwe kansen, sterk in project- en budgetbeheer. Die met zijn team (marketing) strategieën uitrolt die de business ondersteunen en optimaliseren. Iemand die inspirerend leiding kan geven zonder de baas te spelen. Zich bovendien internationaal heeft bewezen. Buiten de bestaande kaders durft te denken en hiermee de kwaliteit van onze dienstverlening blijvend verhoogt. Volwaardig lid van het directieteam.


Standplaats: nu nog Purmerend maar later dit jaar naar een top locatie in Amsterdam (Station Sloterdijk)

Ga jij voor een functie met karakter bij een onderneming waar een boven marktconforme groei normaal is? Reageer dan direct. 

recruiter van de vacature

Patricia van Deursen

recruiter van de vacature

Patricia van Deursen