Learning Content Developer met digital én content kennis die grenzen verlegt

  • Category maandag intern
  • Region zuid-holland noord-holland utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9104360

Over de functie

Whoohoo en Maandag®, groeiende internationale organisaties, met een sterke sales focus en korte beslislijnen. Volop aan het bouwen. Grote ambities, lef en verrassend. Wij helpen organisaties om capaciteitsvraagstukken op te lossen. Snel en professioneel. Maandag® in Nederland sterk binnen het publieke domein, in België en Duitsland sterk groeiend in het medical bereik. Whoohoo actief in België, Polen en Duitsland in de high end farmaceutische, engineering en bouwtechnische detacheringsmarkt bij veel grote gerenommeerde ondernemingen. 

Beide platte, jonge organisaties. Streetwise. Die een enorme groei door maken. Om deze vorm te geven is een ambitieuze strategie geformuleerd. Centrale thema’s zijn onder andere werkgeluk en internationale expansie.


Functie eisen

Onze cultuur is onze kracht. Commercieel, toekomstgericht, investeren en risico’s nemen. Maar ook menselijk, persoonlijk en flexibel. Met medewerkers die geloven in de kracht van ons bedrijf. Stuk voor stuk passioneel, pro-actief, resultaat- en toekomstgericht.

We zoeken een Learning Content Developer die hierbij past. Met een duidelijke visie over hoe een juist opleidingsprogramma hieraan kan bijdragen. Met als doel: winnaars creëren.

 

Maar vooral ook een afmaker met oog voor nieuwe kansen, sterk in het ontwikkelen van content en microlearning. Die trainingen ontwikkelt (zowel online- als klassikaal) voor al onze landen.

Iemand die goed de verschillen tussen de vormen van trainen kent en deze op de juiste manier kan ontwikkelen en op het juiste platform weet te plaatsen. Buiten de bestaande kaders durft te denken en hiermee de kwaliteit van onze dienstverlening blijvend verhoogt.


Voor deze functie is geen vaste standplaats maar vragen wij reisbereidheid door heel Nederland en daarbuiten.

Ga jij voor een functie met karakter waar ruimte is voor en behoefte aan al jouw creatieve en moderne input? Reageer dan direct.

recruiter van de vacature

Patricia van Deursen

recruiter van de vacature

Patricia van Deursen