International HR Strategy Specialist

  • Category maandag intern
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9104356

Over de functie

Whoohoo en Maandag®, groeiende internationale organisaties, met een sterke sales focus en korte beslislijnen. Volop aan het bouwen. Grote ambities, lef en verrassend.  Wij helpen organisaties om capaciteitsvraagstukken op te lossen. Snel en professioneel. Maandag® in Nederland sterk binnen het publieke domein, in België en Duitsland sterk groeiend in het medical bereik. Whoohoo actief in België, Polen en Duitsland in de high end farmaceutische, engineering en bouwtechnische detacheringsmarkt bij veel grote gerenommeerde ondernemingen. 

Beide platte, jonge organisaties. Streetwise. Die een enorme groei door maken. Om deze vorm te geven is een ambitieuze strategie geformuleerd. Centrale thema’s zijn onder andere werkgeluk en internationale expansie.

Functie eisen

Onze cultuur is onze kracht. Commercieel, toekomstgericht, investeren en risico’s nemen. Maar ook menselijk, persoonlijk en flexibel. Met medewerkers die geloven in de kracht van ons bedrijf. Stuk voor stuk passioneel, pro-actief, resultaat- en toekomstgericht.

We zoeken een HR Strategy Specialist die hierbij past. Met een duidelijke passie voor theoretische verdieping  binnen relevante HR Topics. Die meeschrijft aan de internationale strategie en -formule vanuit een duidelijke visie op Human Resource. Voorbeelden van onderwerpen: overbruggen van generatieverschillen, high performance management, digitalisering, etc.  

Maar vooral ook een afmaker met oog voor nieuwe kansen, een bewezen trackrecord op HR Innovatie. Denkend vanuit de business en niet vanuit de eigen kolom. Die zich vastbijt in verschillende HR vraagstukken op internationaal niveau. Die overtuigend advies en richting durft te geven.


Standplaats: Purmerend (Hoofdkantoor, wij verhuizen later dit jaar naar Station Sloterdijk in Amsterdam).

Ga jij voor een functie met ruimte voor innovatie en veel denkwerk, afgewisseld met creativiteit? Reageer dan direct. 


recruiter van de vacature

Patricia van Deursen

recruiter van de vacature

Patricia van Deursen