Verpleegkundig Specialist

  • Category zorg-vvt zorg-ziekenhuizen zorg-zorg overig
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9103235

Over de functie

Je geeft zelfstandig vorm aan het zorgproces van een omschreven groep patiënten en gaat met hen een zelfstandige behandelrelatie aan. Je biedt hiertoe, naast complexe evidence-based verpleegkundig specialistische zorg, geprotocolleerde geneeskundige zorg binnen je eigen deskundigheidsgebied. Onder bepaalde voorwaarden ben je wettelijk bevoegd tot het zelfstandig indiceren en uitvoeren van voorbehouden handelingen, waaronder ook het voorschrijven van geneesmiddelen.


Wat worden jouw werkzaamheden?

Een verpleegkundige houdt zich met name met vier belangrijke taken bezig: (1) het bevorderen van gezondheid, (2) het voorkomen van ziekten, (3) het herstellen van gezondheid en (4) het verlichten van het lijden. Een verpleegkundig specialist richt zich daarnaast op de ziekte zelf en gaat een behandelrelatie aan met de patiënt. Deze behandelrelatie staat in het teken van het bevorderen van de eigen regie en de kwaliteit van leven. De verpleegkundig specialist is verantwoordelijk voor het eigen handelen, hoewel verpleegkundig specialisten vaak in teamverband werken. Onder bepaalde voorwaarden ben je in de GGZ regiebehandelaar. In andere werkvelden ben je vaak coördinerend behandelaar of casemanager.

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een diploma als verpleegkundig specialist of hebt jezelf hier in jouw loopbaan in gespecialiseerd
  • Je bent een energieke, enthousiaste en bevlogen zorgprofessional
  • Je hebt een rijbewijs B

Over het bedrijf

Maandag® biedt jou de gelegenheid om jouw kennis en vaardigheden bij verschillende organisaties in te zetten. Zo ben je verzekerd van de voordelen van een vaste werkgever en de voordelen van flexibel werken. Je krijgt een uitstekend salaris dat aansluit bij jou opleiding en werkervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Vakantiedagen, vakantiegeld en een pensioenregeling behoren ook tot de voorwaarden. Via de Maandag® Academy krijg je ook ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

recruiter van de vacature

Melissa Raijmakers

recruiter van de vacature

Melissa Raijmakers