Specialist ouderengeneeskunde

  • Category zorg-ggz zorg-vvt
  • Region drenthe overijssel gelderland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9102622

Over de functie

Als specialist ouderengeneeskunde ben jij sterk vakinhoudelijk onderbouwd en ben jij gespecialiseerd in het zorgen voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken met verschillende hulpvragen en gezondheidsproblemen. Jij bent als specialist ouderengeneeskunde ben jij net als andere specialisten officieel geregistreerd en ben jij in het bezit van een BIG registratie. Je moet een goede behandeling en begeleiding kunnen bieden aan ouderen en chronisch zieken met diverse gezondheidsproblematiek en hier is specifieke kennis voor vereist. Als specialist ouderengeneeskunde moet jij dan ook kennis hebben van medicatie en weten welke gevolgen het gebruik van medicatie kunnen hebben.

De hulpvraag en beperkingen van de cliënten lopen uit een en dat houdt in dat je flexibel moet zijn en in moet kunnen spelen op verschillende situaties en achtergronden. Tevens moet je geduldig zijn en goed kunnen luisteren naar de patiënt, maar ook speel je in op de behoeften van de omgeving van de cliënt. Tot slot ben je ook verantwoordelijk voor de overige gevolgen van de gezondheidsproblemen in het dagelijks leven van de patiënt en zijn omgeving en heb jij aandacht voor de kwaliteit van leven. Ben jij de specialist die deskundig advies biedt?

Maandag® is altijd op zoek naar een bekwame zorgverleners. Maandag® ontvangt regelmatig de vraag over het vervullen van deze functies en biedt daarom ook vol op mogelijkheden voor een specialist ouderengeneeskunde. Tevens zijn wij bereid mee te denken in wat jij belangrijk vindt in je werk, en wat jouw wensen en ambities zijn en kunnen wij samen bepalen welke werkplek en/of organisatie het best aansluit bij jou. Maandag biedt jou een salaris conform de CAO en reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer, ongeacht de afstand. Dus wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan zeggen we: Tot Maandag®!

Functie eisen

·        Je hebt geneeskunde gestudeerd;

·        Je bent officieel geregistreerd als specialist ouderengeneeskunde;

·        Je bent in het bezit van een VOG;

·        Je bent BIG geregistreerd;

·        Je bent sterk beleidsmatig onderbouwd.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert professionals binnen de publieke sector.

recruiter van de vacature

Nina Klunder

recruiter van de vacature

Nina Klunder