Recruiter zorg

  • Category maandag intern
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9102612

Over de functie


Dat is de vraag die jij als zorg bij Maandag® iedere dag stelt. Jij bent namelijk de schakel naar de arbeidsmarkt. Jij bent dé specialist op jouw vakgebied en gaat proactief op zoek naar professionals op onder andere HBO/WO niveau door middel van het schrijven van vacatureteksten, netwerken, jobboards en social networks. Mede door jouw creatieve brein weet de juiste professionals te vinden en te binden! Je gaat met hen in gesprek over hun passie en waarom hij/zij op maandagochtend met veel plezier naar zijn/haar werk gaat. De juiste professional is gevonden! Samen met jouw accountmanager zet jij alles op alles om die droombaan te vinden voor de professional. Jouw accountmanager gaat naar onze opdrachtgevers voor het plannen van een sollicitatiegesprek en jij bent verantwoordelijk voor de contractuele onderhandelingen. Samen zorgen jullie ervoor dat dit een succes wordt! Na het plaatsen ben jij samen met je accountmanager verantwoordelijk voor de volledige begeleiding van de professional op het project.

Wat biedt Maandag® jou?

·         Je komt te werken binnen een team met enthousiaste, gedreven en een tikkie prettig gestoorde collega’s; 

·         Een werkplek midden in het centrum van Enschede; 

·         Een vrijdagmiddagborrel met bier en bitterballen; 

·         Wij bieden een marktconform salaris én daarnaast een bonusregeling; 

·         Een frisse en dynamische werkomgeving waarin we actief met jouw ontwikkeling aan de slag gaan.

Maar.. wie zijn wij?

Wij zijn Maandag® Enschede. Wij hebben de grootste lol, maar werken keihard. Wij staan open voor uitdagingen en zoeken onze grenzen op. We helpen elkaar, wij leren van elkaar en wij vieren samen onze successen. Wij houden van een wedstrijdje en willen niet graag verliezen. En áls we een keer verliezen, dan geven we ons voor 200% om de volgende te winnen!


Functie eisen

Wij zijn een match als jij;

·         HBO werk- en denkniveau hebt;

·         Ervaring binnen domein zorg is een pre;

·         Commercieel ingesteld bent;

·         Communicatief sterk bent en een goede gesprekspartner bent op verschillende niveaus.

Over het bedrijf

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

recruiter van de vacature

Nina Klunder

recruiter van de vacature

Nina Klunder