Verpleegkundig Specialist

  • Category onderwijs-hbo/mbo
  • Region noord-brabant zuid-holland noord-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9102577

Over de functie

Als Verpleegkundig Specialist ben jij daadkrachtig in denken en doen. Je draagt bij aan de diagnostiek, behandelwijze en begeleiding aan de cliënten en het cliëntensysteem. Je functioneert binnen een multidisciplinair team en voert het verpleegkundige deel van het multidisciplinaire behandelplan uit. Je hebt kennis van comorbiditeit en schrijft medicijnen uit binnen de gestelde kaders. Daarnaast kun jij als eindverantwoordelijke een crisissituatie direct signaleren, daarbij geef je advies aan behandelaars en andere betrokkenen. Jij bent de spin in het web en voorziet de cliënt en diens omgeving van voorlichting en advies. Naast de zorg voor de cliënt draag je zorg voor een volledige en tijdige registratie en verslaglegging van de behandelgegevens.


Je geeft zelfstandig vorm aan het zorgproces van een omschreven groep patiënten en gaat met hen een zelfstandige behandelrelatie aan. Je biedt hiertoe, naast complexe evidence-based verpleegkundig specialistische zorg, geprotocolleerde geneeskundige zorg binnen je eigen deskundigheidsgebied. Onder bepaalde voorwaarden ben je wettelijk bevoegd tot het zelfstandig indiceren en uitvoeren van voorbehouden handelingen, waaronder ook het voorschrijven van geneesmiddelen.

Functie eisen

·        Je hebt een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist;

·        Je hebt een BIG registratie;

·        Ervaring als verpleegkundige binnen het vakgebied (pré);

·        Qua persoonlijkheid ben je een open persoon met een frisse blik op de zorgsector;

·        Je bent kritisch, eerlijk en staat open voor het geven en ontvangen van feedback.

Over het bedrijf

Maandag biedt de kans om je expertise bij diverse zorginstanties in te zetten en uit te breiden. Daar wordt niet alleen de zorgbranche beter van, maar jij ook! Bij Maandag koppel je de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken. 

Je ontvangt een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring. 

Maandag vergoedt alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

Gedurende de opdracht wordt je begeleid vanuit Maandag. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je getriggerd? Solliciteer dan direct. Wil je meer weten over de functie of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij Maandag? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden binnen Maandag te bespreken!

recruiter van de vacature

Youri Kroon

recruiter van de vacature

Youri Kroon