Accountmanager

  • Category maandag intern
  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9102548

Over de functie

Overheidsinstanties, onderwijs- of zorginstellingen? Je sleept ze met je charmes en volharding binnen. De professionals van Maandag® weet je vol overtuiging aan deze opdrachtgevers te verkopen. En je successen? Die vieren we hier samen. Check de vacature en wordt onze nieuwe Accountmanager!


Je introductieweek op de Maandag® Academy zit erop: tijd om je carrière in Maastricht te starten. Dit is je thuisbasis en van hieruit werk je voor de hele regio Limburg. Maandag® Maastricht bestaat uit een club hard werkende mensen die successen samen vieren. Je hebt zin om te beginnen en kan niet wachten tot de eerste professionals via jou mogen starten op een passende opdracht. Bij Maandag® gaan we er met z’n allen vol voor. Onze Accountmanagers krijgen er een kick van wanneer ze een nieuwe gemeente, school of zorginstelling klant weten te maken. Overtuigen via de telefoon kunnen we uitstekend. Wanneer je eenmaal bij een opdrachtgever aan tafel zit, maak je het verschil. Luisteren, aanknopingspunten zoeken en een band opbouwen. Zo weet jij van een koude relatie een warme relatie te maken. Alles wat je hoort, koppel je goed terug naar je Recruiter. Zo weet je ‘partner in crime’ welke professionals je klanten interessant vinden. Welke werkzaamheden moeten ze uitvoeren? Wat moeten ze als persoon in zich hebben? Samen maken jullie de match!

Begint het te kriebelen? Vertel mij snel meer over jezelf!

Functie eisen

·         HBO opgeleid

·         Commerciële ervaring

·         Een sterke persoonlijkheid, iemand die zichzelf durft te zijn en niet bang is voor een flinke uitdaging

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

recruiter van de vacature

Nathalie Puts

recruiter van de vacature

Nathalie Puts