Jeugdzorgwerker C

  • Category zorg-zorg overig
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9101837

Over de functie

Het is een organisatie die werk maakt van een veilig, stabiel leef- en werkklimaat voor zowel jongeren als medewerkers. Ze staan voor verbinden, vertrouwen en vakmanschap. Daarnaast hebben ze een breed aanbod in jeugdhulpverlening voor kinderen en gezinnen met complexe opvoedingsvraagstukken. Van ambulant tot residentieel, van kind/ jongere tot vrouwenopvang en minderjarige vluchtelingen. Dit geeft medewerkers ruimte tot ontwikkeling en mobiliteit, je zit niet snel vast op een plek. De organisatie levert hoog professionele jeugdzorg, biedt jou een breed scala aan opleidings- en ontwikkelmogelijkheden

Als Jeugdzorgwerker C heb je een coachende, motiverende en stimulerende rol richting je collega’s. Hierbij kun je denken aan taken gericht op het inwerken van nieuwe collega’s, ondersteunen en uitvoeren bij complexe interventies, methodische ontwikkeling op zowel teamniveau als werkvormniveau, coördineren van de begeleiding binnen een team en bijdragen aan professioneel handelen en ontwikkeling. Deze taken voer je uit in samenspraak met je leidinggevende.

Er wordt verwacht dat je een krachtige teamspeler bent met een kalm brein en bovenal bevlogen in het werken met jongeren met complexe problematiek. Je hebt een zelfstandige inbreng in de behandeling van jongeren met ernstige gedrags- en/of emotionele problemen. Je bent stressbestendig, integer, communicatief vaardig, creatief, fysiek fit en flexibel in werktijden. Wij zoeken mensen met een nieuwsgierige, constructieve, oplossingsgerichte houding. Je kunt reflecteren op je eigen werk en de impact daarvan zien op het gedrag van jongeren. Je kunt systeemgericht en dialoog gestuurd denken en handelen. Je stelt op een effectieve wijze prioriteiten en handelt om benodigde resultaten te behalen. Een aanvullende opleiding gericht op/ervaring met psychiatrische problematiek heeft onze voorkeur. 

Functie eisen

  • een afgeronde relevante HBO opleiding (SPH/Pedagogiek/SW/MWD)
  • 3 jaar werkervaring met deze doelgroep
  • kennis van en inzicht in groepsdynamische processen
  • eventueel een aanvullende opleiding gericht op/ervaring met psychiatrische problematiek
  • een SKJ registratie (is een vereiste)

Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de CAO Jeugdzorg FWG 8). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze opdracht? Of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Ik vertel je er graag meer over!

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel