Functioneel applicatiebeheerder

  • Category ict
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9101739

Over de functie

Ben jij iemand die zich graag verdiept in de interessante materie rondom ICT - applicaties. Neem jij graag een adviserende en ondersteunende rol aan om zowel gebruikers als management hiermee optimaal te laten werken? Dan is de functie van functioneel applicatiebeheerder jou op het lijf geschreven!

Als functioneel applicatiebeheerder ben je goed in het optimaal laten werken van applicaties en om verschillende gebruikers hierin wegwijs te maken. Je vertaalt de vraag van de organisatie naar de inrichting van de applicaties en zorgt voor structurele verbeteringen. Dit is waar jij je plezier en voldoening uithaalt.

In de omgeving van Utrecht zijn wij geregeld op zoek naar functioneel applicatiebeheerders en ga ik graag in gesprek met jou!

Functie eisen

Wat breng jij met je mee?

-          Kennis van en ervaring met verschillende ICT-systemen

-          Ervaring met het maken of geven van instructies voor en aan gebruikers

-          Veel geduld

-          Goede communicatieve vaardigheden

-          Nauwkeurige werkwijze

Over het bedrijf

Wat krijg je bij ons?

Wij bieden jou bij Maandag® de mogelijkheid om je kennis en expertise bij diverse organisaties in te zetten en uit te breiden. Daarnast ontvang je een uitstekend salaris passende bij jouw kennis en ervaring en worden pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook opgenomen in het voorwaardenpakket. 

Alle reiskosten worden op basis van €0,19 per km vergoed en is er de mogelijkheid van een lease-auto. Omdat wij, net als jij, ontwikkeling erg belangrijk vinden, bieden wij jou de mogelijkheid om diverse cursussen en trainingen te volgen. 

Herken jij jezelf binnen bovenstaande omschrijving en wil je vrijblijvend kennismaken met mij? Neem dan contact met mij op! 

recruiter van de vacature

Irina Bonder

recruiter van de vacature

Irina Bonder