Docent Economie (2e graads)

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9101701

Over de functie

Als docent economie weet jij jouw leerlingen te enthousiasmeren voor dit vak. Saaie stof? Geen sprake van met jou voor de klas! Jij weet de leerlingen te boeien door jouw manier van lesgeven.

Voor komend schooljaar zijn wij op zoek naar een docent economie met passie voor het vak. Jouw manier van lesgeven is alles behalve saai. Je zorgt voor interactie en weet de lesstof te koppelen aan voorbeelden uit de praktijk. Hierbij kun jij je helemaal inleven in de leerlingen en wat ze bezig houdt in het dagelijks leven.

Ga jij de uitdaging aan om jouw enthousiasme voor het vak economie over te brengen op je leerlingen? Er is veel mogelijk via Maandag!

Functie eisen

What's in it for you? Een kijkje in verschillende keukens op diverse scholen. We bieden je een contract via Maandag® met marktconform salaris, reiskostenvergoeding, 8 % vakantiegeld en de vakanties worden doorbetaald. Een vast dienstverband is bespreekbaar!


Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een tweede of eerste graads lesbevoegdheid voor Economie of Management en Organisatie (of in de afrondende fase van je opleiding)
  • Ervaring met lesgeven binnen het VO/MBO (stage ervaring telt uiteraard ook!)

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

recruiter van de vacature

Jelke Wolfs

recruiter van de vacature

Jelke Wolfs