Jeugd Verpleegkundige 0-4

  • Category zorg-zorg overig zorg-ziekenhuizen
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9101262

Over de functie

Wil jij graag bijdragen aan de kwaliteit van opvoeding en ontwikkeling van ouders en hun kinderen? Ik ben opzoek naar een Jeugdverpleegkundige die de perfecte schakel is tussen beleid en praktijk. Iemand die meerdere ballen tegelijk hoog kan houden, de verbindende factor is en vooral goed kan inleven. Je bezit een sterke visie en weet dit te vertalen naar je collega’s en jullie taken als team. Het gat tussen beleid en praktijk zijn voor jou duidelijk en aan jou de taak dat gat te dichten en daarbij kwaliteit te waarborgen.


Als Jeugdverpleegkundige biedt je ouders met kinderen van 0-4 jaar ondersteuning en hulp bij de opvoeding en ontwikkeling van hun kinderen. Deze kinderen zijn in dusdanig kwetsbare situaties dat de zorg al begint bij de zwangerschap, wat inhoud dat je de verantwoordelijkheid hebt over het gehele preventieve zorgplan, van het opsporen of voorkomen van problemen tot het doorverwijzen naar de beste hulpverlening. Je hebt een goeie visie over het hele proces en weet dit ook allemaal in goede banen te lijden. Samen met de ouders ga je erachter komen waar jij een betekenisvolle rol kan vervullen bij de ontwikkeling van hun kinderen.

Naast de primaire werkzaamheden houd je je bezig met het verzamelen van gegevens voor epidemiologische onderzoeken, bijdragen aan pedagogische consulten, groepsbijeenkomsten en de cognitieve ontwikkeling. 

Functie eisen

  • je hebt een HBO-V diploma aangevuld met de opleiding Maatschappelijke Gezondheidszorg.
  • je bent betrokken en enthousiast en hebt ervaring met de doelgroep
  • je hebt een geldige BIG registratie


Wat biedt Maandag® jou? Uiteraard naast een marktconform salaris is het leasen van een auto een mogelijkheid bij ons. Hierbij is de keuze aan jou of je deze voor woon-werk verkeer wilt gebruiken of ook privé wilt rijden. Kies je ervoor om met eigen vervoer te gaan? Dan kan dat ook en vergoeden wij €0,19 per kilometer. Maandag® is naast jouw werkgever ook jouw sparringpartner en wij denken graag mee met jouw ambities en carrière stappen

recruiter van de vacature

Matthias Verheul

recruiter van de vacature

Matthias Verheul