Docent Techniek/PIE

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region groningen drenthe
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9101113

Over de functie

Een wastafel installeren, het licht en de verwarming aandoen met een smartphone, of zelf een barbecue maken? Zijn deze werkzaamheden een PIEce of cake voor jou? En kun jij je leerlingen dit ook voor elkaar laten krijgen? Dan ben jij de Techniek/PIE docent die wij zoeken!


Als Techniek/ PIE docent heb jij kennis van algemene techniek of PIE (Produceren, Installeren, Energie) en breng jij deze graag over op de leerlingen. Je laat ze zien en ervaren welke rol techniek speelt in ons dagelijks leven en hoe technische problemen het beste opgelost kunnen worden. Jouw lessen zijn gericht op de praktijk maar je weet de theorie erachter ook duidelijk uit te leggen aan de leerlingen. Daarnaast weet je met jouw praktische en interactieve lessen leerlingen nieuwsgierig te maken naar het vak. En vooral, je laat de leerlingen de technische wereld zelf ontdekken. Kortom, de 4 kernwoorden: leren, doen, toepassen en ontdekken vatten jouw lessen samen.


Voor een middelbare school in de provincie Groningen zijn wij op zoek naar een docent Techniek/PIE die het komende schooljaar een nieuwe uitdaging aan wil gaan. Je gaat als docent lesgeven aan leerlingen uit de onderbouw basis/kader. Je bent verantwoordelijk voor een goede voorbereiding van je lessen en de nazorg ervan.  

Functie eisen

Functie eisen

-          Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid Techniek/PIE of bent hiervoor in opleiding

-          Je hebt aantoonbare werkervaring of stage ervaring binnen het Voorgezet Onderwijs

-          Je bent beschikbaarheid vanaf 0,2 fte


Wat biedt Maandag® jou?

-          Marktconform salaris volgens Onderwijs CAO

-          Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer


Toe aan een nieuwe uitdaging en zie jij deze functie wel zitten? Laat het mij dan weten via maruya.schotanus@maandag.nl of bel mij op 06-12160355.


recruiter van de vacature

Maruya Schotanus

recruiter van de vacature

Maruya Schotanus