Docent Wiskunde (1e/2e graad)

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9101026

Over de functie

Wiskunde is je moedertaal! Jij bent die enthousiaste wiskunde docent waar leerlingen jaren na hun carrière nog met genegenheid aan terugdenken.

Ben je gepassioneerd over je vak en bezit je tegelijkertijd het eindeloze geduld van een goede docent? Kun je leerlingen motiveren en enthousiast maken over vallende appels en getallen, zelfs als ze irrationaal zijn? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Of je nu net van de schoolbanken komt of al jaren voor de klas hebt gestaan, we hebben voor elk wat wils. Bij Maandag® verwelkomen we enthousiaste professionals die een verschil weten te maken voor de volwassenen van morgen.

Wij bieden een groot netwerk aan mogelijke werkgevers binnen Limburg en een marktconform salaris. Er is steeds ruimte voor verdere ontwikkeling door mogelijke vergoedingen van opleidingskosten en online cursussen. Een leaseauto, vast dienstverband en flexibel werken behoren ook tot de opties.

Ik kijk er naar uit om docenten wiskunde en/of NASK te ontmoeten tijdens een vrijblijvend gesprek waarin we verder kunnen ingaan op je voorkeuren en drijfveren, zodat we de juiste persoon kunnen matchen met de juiste job. 

Functie eisen

  • Lesbevoegdheid voor het vak Wiskunde tweedegraads, eerstegraads of in opleiding
  • Aantoonbare werkervaring of stage ervaring binnen het Voorgezet Onderwijs

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

recruiter van de vacature

Jelke Wolfs

recruiter van de vacature

Jelke Wolfs