Docent Motorvoertuigtechniek

  • Category onderwijs-hbo/mbo
  • Region limburg
  • opleidingsniveau mbo hbo wo
  • remoteId 9100893

Over de functie

Wat een pech, auto langs de weg! Gelukkig zijn er deskundige monteurs die je auto zo weer aan de praat krijgen. Maar wie zorgt ervoor dat deze er in de toekomst ook zijn? Dit is waar jij om de hoek komt kijken. Jij weet als geen ander dat de motor van een auto het allerbelangrijkst is. Jij weet precies hoe deze in elkaar steekt en wat er gebeurt wanneer je de sleutels in het contact draait. Daarnaast vind jij het super leuk om jouw ervaring en kennis door te geven aan studenten. Als Docent motorvoertuigentechniek geef je les aan studenten van verschillende niveaus binnen het MBO in de regio Limburg. Je bent verantwoordelijk voor zowel theorie- als praktijklessen en je begeleidt de studenten waar nodig. Uren zijn in overleg met jou te bepalen.

Functie eisen

• Officiële lesbevoegdheid (of bereidt deze te willen halen via Maandag®)

Je hebt een natuurlijk overwicht, staat stevig in je schoenen en hebt affiniteit met het MBO

• Vakspecialist, recente werkervaring binnen de autobranche/in de motorvoertuigentechniek


Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je op diverse opdrachten worden ingezet. Zo krijg je de kans om op meerdere scholen te werken en ontzettend veel te leren. Je staat nooit stil en kunt je continu blijven ontwikkelen doordat je te maken krijgt met verschillende lesmethodes, type scholen en klassen. Je krijgt een marktconform salaris volgens CAO Onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van je opleiding en ervaring. Wij vergoeden je reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld behoren uiteraard ook tot de voorwaarden.


Ben jij enthousiast of nieuwsgierig geworden na het lezen van deze vacature? Neem dan contact met mij op, dan vertel ik je graag meer! Je kunt mij bellen op het nummer 06-82058932 of je CV en motivatie mailen naar amber.vanderweijden@maandag.nl.

recruiter van de vacature

Amber van der Weijden

recruiter van de vacature

Amber van der Weijden