Online Marketeer

  • Category maandag intern
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9100836

Over de functie

Wij hebben een toffe online marketing uitdaging liggen voor een pro-actief, data driven en ambitieus persoon! We zijn namelijk op zoek naar een Online Marketeer die ons team op het hoofdkantoor van Maandag® komt versterken. Ben jij afgestudeerd op hbo- of wo-niveau en heb je al enige ervaring opgedaan met SEO, SEA en/of social advertising? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Wat ga je doen?

Als Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor de online activiteiten van Maandag® in twee landen. Daarnaast krijg je ook twee landen van onze internationale tak Whoohoo® onder je hoede.

In deze rol zorg je ervoor dat alle vacatures goed te vinden zijn via verschillende online kanalen. Als iemand zoekt naar een baan als ‘Docent Nederlands’ dan weet jij zeker dat hij/zij een vacature van Maandag® onder ogen krijgt. Jij weet immers als geen ander over welke kanalen de doelgroep zich beweegt en je, door A/B testing geoptimaliseerde, ads hebben zo’n hoge CTR dat je je totaal geen zorgen maakt om het verkeer naar deze pagina. Alleen nog even de Digital Performance Manager achter de broek aan zitten om jouw waardevolle leads om te zetten in conversie!

Verder:

-          Binnen deze functie mag je werken met een flink budget. In ruil daarvoor zorg jij voor een zo hoog mogelijk rendement;

-          Je zit regelmatig met partijen als Indeed en LinkedIn om tafel om de resultaten van campagnes te bespreken;

-          Je hebt dagelijks contact met vestigingen door het hele land. Je kunt een Recruiter bijvoorbeeld alles vertellen over het belang van een goede vacaturetekst

-          Online resultaten maak je inzichtelijk en je deelt deze kennis met het team.

-          Werk je natuurlijk niet alleen. Je bent onderdeel van een professioneel team, bestaande uit specialisten op het gebied van o.a. data, online, digital, marketing & communicatie, social content en events.

Functie eisen

Wat we vragen

Karakter. Energie. Ambitie. Je hebt 1 tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol en je wilt je ontwikkelen tot een performance driven online marketeer met brede vakkennis.

Daarnaast beschik je over:

-          Minimaal afgeronde hbo-opleiding in een relevante richting;

-          Rekenvaardigheid: je draagt budgetverantwoordelijkheid voor jouw campagnes;

-          Helikopterview: je weet precies wat de status van je activiteiten is voor elk merk in elk land

-          Aantoonbare affiniteit met online marketing (studie/bijbanen/cursussen etc.)

-          Analytisch vermogen en een flinke dosis pro activiteit


Solliciteren

Denk je dat jij de ideale kandidaat bent voor deze functie? En zie je tal van mogelijkheden om alleen deze vacaturetekst al beter gevonden te laten worden? Solliciteer dan direct en wij nemen snel contact met je op.


Wat we bieden

Een toffe baan zoals je nog niet eerder hebt gehad binnen een hard groeiende organisatie. Met een fijn salaris en arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt. Maar vooral een geweldige werkervaring.


Standplaats: Purmerend - aan het einde van dit jaar verhuizen wij naar Amsterdam Sloterdijk.


Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met meer dan 23 vestigingen. Staat als een huis, maar we bouwen door.

Whoohoo®. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation.

10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen. Druk bezig met bouwen.

Maandag® vindt het vinden van bevlogen, ondernemende medewerkers essentieel. Wij zijn een platte, energieke organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van de beste mensen. Centraal staan plezier in werk, drive en professionaliteit.

recruiter van de vacature

Patricia van Deursen

recruiter van de vacature

Patricia van Deursen