Startersfunctie Verpleegkundige

  • Category zorg-ggz zorg-vvt zorg-zorg overig zorg-ziekenhuizen
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9099952

Over de functie

Bij Maandag® helpen we je graag bij de start van je carrière. Daarom hebben we Maandag® Startklaar ontwikkeld! Je komt dan voor twee jaar bij Maandag® in dienst en krijgt -aanvullend op je salaris- trainingen, begeleiding en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.


Als basis bieden we je intervisie, een abonnement op Nursing en een inschrijving in het Kwaliteitsregister V&V. Daarnaast stel je met je begeleider een passend pakket samen, van praktijkgerichte workshops tot theoretische trainingen en begeleiding.


Maandag® workshops

In samenwerking met het Kwaliteitsregister V&V bieden we je de mogelijkheid een aantal geaccrediteerde trainingen te volgen. Naast deze trainingen hebben we een ruim aanbod van trainingen die ingaan op jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen met je begeleider bepaal je welke het beste bij jou en je loopbaan passen. Denk aan bijvoorbeeld de workshop persoonlijke effectiviteit, personal branding, tactisch overtuigen en succesvol netwerken.


Maandag® leert online

Verpleegtechnische handelingen up-to-date houden met ons e-learning platform? Oefen zo vaak als je wilt en toets je kennis. Waarbij accreditatiepunten direct in het Kwaliteitsregister V&V worden verwerkt.


Maandag® begeleidt

Profiteer van intervisie in een kleine groep. als verpleegkundige loop je nu eenmaal tegen veel onverwachte situaties aan. Bij Maandag® begeleiden we je hierin graag.


Heb jij net zo veel zin in jouw start binnen de zorgsector als wij? Neem dan contact met mij op via melissa.raijmakers@maandag.nl of 06-57248020.

Functie eisen

Wat we van je vragen is een flinke dosis energie en enthousiasme. Het hebben van een HBO Verpleegkundige diploma en een rijbewijs is wel zo handig.

Over het bedrijf

Check onze laatste YouTube video om te bekijken wat wij doen via deze link: https://youtu.be/ZdmM00U9g7E.

recruiter van de vacature

Melissa Raijmakers

recruiter van de vacature

Melissa Raijmakers