Zorgcoördinator

  • Category zorg-vvt zorg-zorg overig
  • Region noord-brabant limburg
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9099949

Over de functie

Als Verzorgende IG met de teamrol Zorgcoördinator ben je verantwoordelijk voor de organisatie en continuïteit van de zorg- en dienstverlening aan thuiswonende cliënten met een zorgbehoefte. Je organiseert de zorg op zodanige wijze dat deze effectief, cliëntvriendelijk en efficiënt verloopt. 

Daarnaast houd je je bezig met het verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten in overeenstemming met de zorg-/leefplannen. Je levert een bijdrage aan het lichamelijke, sociale en geestelijke welbevinden van de cliënten. Kortom: een baan met volop variatie. Elke situatie is immers weer anders. Mede dankzij jouw hulp kunnen cliënten vaak langer zelfstandig, thuis blijven wonen. Omdat je vaak alleen werkt moet je stevig in je schoenen staan en goed zelf beslissingen kunnen nemen. Toch is het ook goed om te weten dat er een heel team achter je staat waar je op kunt terugvallen als dat nodig is.

Jij bent bij uitstek degene die oog heeft voor de manier waarop het netwerk rondom de cliënt optimaal kan worden ingezet. Je hebt mogelijke voorzieningen goed in beeld die oplossingen kunnen bieden in het kader van zelfredzaamheid. Je bent goed op de hoogte van het zorgaanbod in jouw wijk en verwijst de cliënt hiernaar door als dat nodig is. Je weet welke ondersteuning de verschillende disciplines van De Zorggroep kunnen bieden en schakelt deze actief in als dat nodig is. Dit houdt in dat je actief relaties legt en onderhoudt met mantelzorgers en andere zorgdisciplines in jouw wijk. Verder beschik je over een grote mate van zelfstandigheid, lef en durf om naar eigen inzicht goed te kunnen handelen. Je bent flexibel als het gaat om taakinhoud en je bent bereid om alle voorkomende diensten te draaien. Je hebt uitstekende sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang met cliënten, hun familie en voor de samenwerking met je collega's. In overleg met je collega's wordt je ingezet in de teamrollen en je bent leerbaar hierin.

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG, eventueel aangevuld met een opleiding tot coördinator van Zorg en Diensten.
  • Je bent in het bezit van het rijbewijs.
  • Je bent gedreven, gemotiveerd en een enthousiaste persoonlijkheid.

Over het bedrijf

Maandag® biedt jou de gelegenheid om jouw kennis en vaardigheden bij verschillende organisaties in te zetten. Zo ben je verzekerd van de voordelen van een vaste werkgever en de voordelen van flexibel werken. Je krijgt een uitstekend salaris dat aansluit bij jou opleiding en werkervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Vakantiedagen, vakantiegeld en een pensioenregeling behoren ook tot de voorwaarden. Via de Maandag® Academy krijg je ook ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden! Mocht je meer informatie willen hierover? Dan kun je contact opnemen met Melissa Raijmakers (Recruiter Zorg & Welzijn) via melissa.raijmakers@maandag.nl of via 06-57248020.

recruiter van de vacature

Melissa Raijmakers

recruiter van de vacature

Melissa Raijmakers