Verzorgende IG Vast Contract

  • Category zorg-vvt
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9099944

Over de functie

Meteen op dag 1 een vast contract? Ja het kan! Voor ons team in Eindhoven zijn wij opzoek naar zorg toppers die zin hebben om ons team te komen versterken. Wij zoeken duizendpoten, engelen met het geheugen van een olifant, iemand met ogen op de rug en natuurlijk een hart zo groot als de zon.

Maar hoe werkt een vast contract via Maandag dan precies?

Jij bent een verzorgende IG die het leuk vindt om binnen een periode van onbepaalde tijd bij verschillende organisaties op verschillende afdelingen werkzaam te zijn. Of het nu gaat om PG, somatiek, kleinschalig wonen of juist de thuiszorg, jij vindt alle takken van het vak interessant. In een kennismakingsgesprek brengen we samen jou voorkeuren, competenties en ambities in kaart. Want natuurlijk sta jij voorop. Jouw ontwikkeling en plezier in je werk staat bij ons centraal. Ben jij na het kennismakingsgesprek net zo enthousiast als wij? Dan gaan wij aan de slag voor het vinden van een passende en uitdagende eerste opdracht.

Wat krijg jij voor al dat harde werken terug?

Natuurlijk verschijnt er elke maand een marktconform salaris op jouw rekening. Ook naar je werk rijden doe jij niet voor niks. Daarom vergoed Maandag® alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Geen auto om op je werk te komen? Geen probleem! Een leuke Maandag® lease auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. En dat is nog niet alles! Want jouw ontwikkeling en talent staat bij Maandag® altijd centraal. Door tal van training en opleidingsmogelijkheden hoef jij je geen seconde te vervelen.

Functie eisen

Jij hebt een verzorgende IG diploma op zak. Onregelmatig werken is voor jou geen enkel probleem, sterker nog, een 9 tot 5 mentaliteit heb jij niet. Natuurlijk beschik jij over een grote dosis aan enthousiasme. Om op je werk terecht te komen, is een autorijbewijs wel zo handig.

Heb jij interesse om een keertje samen jouw mogelijkheden in kaart te brengen? Zoek jij zekerheid in combinatie met afwisseling? Stuur dan je CV naar anne.engelen@maandag.nl of bel naar +31 6 82 99 29 64, dan kunnen we samen een afspraak inplannen.

recruiter van de vacature

Melissa Raijmakers

recruiter van de vacature

Melissa Raijmakers