Recruiter

  • Category maandag intern
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9099913

Over de functie

Ben jij de regelneef en verbindende schakel binnen jouw vriendengroep? Wij zijn op zoek naar een Recruiter!

Als Recruiter bij Maandag® ben je vastbesloten om professionals aan onze organisatie, maar ook aan jou te binden. Aan jou de taak om met nieuwe professionals in gesprek te gaan, te horen wie ze zijn en wat ze kunnen, met als doel om de juiste functie te vinden en je eigen succes te vieren.

Weet jij nieuwe mensen aan Maandag® en jouzelf te binden?

Wat ga je doen in deze functie?

Als Recruiter bij Maandag® ben je continu in contact met professionals binnen de publieke sector. Je doet dit vanuit jouw specialisatie binnen een vakgebied. Denk hierbij aan overheid, onderwijs of zorg.

Het benaderen van professionals via social media en spreken van hen hier op de vestiging, is een onderdeel van jouw takenpakket. Tevens blijf je betrokken bij het hele proces: van sollicitatie tot aanname op contract.

Zodra de professional via jou en je Accountmanager aan de slag is gegaan, blijf je eerste aanspreekpunt, om vanuit hier een duurzame relatie op te bouwen met je professional.


Functie eisen

  • Afgeronde HBO opleiding;
  • Voor 36/40 uur in de week beschikbaar;
  • Je beschikt over een gezonde dosis energie en lef;

Over het bedrijf

Waar ga je werken?

Maandag® Arnhem wordt gekenmerkt door haar dynamische, directe en open cultuur. We werken hard, vieren successen, en houden van een vrijmibo! We werken samen maar verliezen ons eigen doel niet uit het oog. Kom jij ons team versterken?

Wat bieden wij je?

Passend salaris, laptop en telefoon zijn vanzelfsprekend. Daarnaast bieden we voldoende ruimte je te ontwikkelen.

Kortom: bij Maandag® zijn we op zoek naar een persoonlijkheid. Graag ga ik met je in gesprek of Maandag® en jij bij elkaar passen!

recruiter van de vacature

Tessa Smit

recruiter van de vacature

Tessa Smit