Medewerker Financiële Rapportage

  • Category woningcorporaties
  • Region friesland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9099881

Over de functie

Maandag® Leeuwarden is op zoek naar een medewerker Financiële rapportage. Als medewerker Financiële Rapportage ondersteun en faciliteer je de medewerkers en het management.

In deze parttime functie ben je ondersteunend in de professionalisering en automatisering van rapportages. Je bent verantwoordelijk voor de 2 maandelijkse rapportages en de jaarrekening en rapporteer je aan de teamleider. Daarnaast bewaak je het afdelingsbudget aan de hand van de begroting en geef je input voor het beleid. Ook volg je relevante ontwikkelingen en analyseer je afwijkingen die van belang zijn voor het eindresultaat. Aan de hand van deze analyses heb je een adviserende rol naar de teamleiders en de manager van de afdeling.

Voor deze functie vragen we kennis en ervaring met data analyse tools en administratieve werkstromen en klantcontact processen.

Het betreft een functie voor een periode van 12 maanden, met uitzicht op een vast dienstverband.

Functie eisen

- Hbo werk- en denk niveau

- Bedrijfskundige of bedrijfseconomische achtergrond

- Je bent op korte termijn 28 uur beschikbaar

- Je hebt ervaring in een soortgelijke functie

Wij stellen alle sollicitaties op prijs, maar indien je profiel niet voldoet aan bovenstaande eisen en je binnen één week geen reactie hebt ontvangen, kan je ervan uitgaan dat je profiel niet meegenomen wordt in verdere procedure.

Heb jij interesse?

Neem dan contact op met Karen Booij, Recruiter Woningcorporaties bij Maandag® in Leeuwarden, 06-10502411 of karen.booij@maandag.nl

recruiter van de vacature

Karen Booij

recruiter van de vacature

Karen Booij