Projectondersteuner Woningcorporatie

  • Category woningcorporaties
  • Region friesland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9099873

Over de functie

In de functie van projectondersteuner werk je nauw samen met de project-programmamanager en zorg jij ervoor dat alles gestructureerd verloopt. Hiervoor is het belangrijk dat je kennis hebt van de sector, proactief meedenkt en sociaal bent ingesteld. Taken die onder andere bij jou functie horen zijn; Het plannen en organiseren van vergaderingen, contact onderhouden met leveranciers en het ondersteunen van de projectadministratie. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je meedenkt in het proces en je creativiteit gebruikt voor het maken van flyers ect. Van belang is dat je communicatief vaardig bent aangezien je regelmatig zult communiceren zowel intern als extern.

Functie eisen

·         Hbo werk- en denk niveau

·         Op korte termijn 32 uur beschikbaar

·         Werkervaring binnen de woningcorporatie

·         Je kan goed plannen en overzicht houden

·         Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en communicatief sterk

·         Enige kennis/ervaring van IT

Wij stellen alle sollicitaties op prijs, maar indien je profiel niet voldoet aan bovenstaande eisen en je binnen één week geen reactie hebt ontvangen, kan je ervan uitgaan dat je profiel niet meegenomen wordt in verdere procedure.

Heb jij interesse?

Neem dan contact op met Karen Booij, Recruiter Woningcorporaties bij Maandag® in Leeuwarden, 06-10502411 of karen.booij@maandag.nl

recruiter van de vacature

Karen Booij

recruiter van de vacature

Karen Booij