Verpleegkundig specialist

  • Category zorg-ggz
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9099380

Over de functie

Voor meerdere opdrachtgevers in de regio zijn wij continue op zoek naar verpleegkundig specialisten.

Als verpleegkundig specialist ben jij daadkrachtig in denken en doen. Je draagt bij aan de diagnostiek, behandelwijze en begeleiding aan de cliënten en het cliëntensysteem. Je functioneert binnen een multidisciplinair team en voert het verpleegkundige deel van het multidisciplinaire behandelplan uit. Je hebt kennis van comorbiditeit en schrijft medicijnen uit binnen de gestelde kaders.

Als eindverantwoordelijke kan jij een crisissituatie signaleren. Daarnaast geef je advies aan behandelaars en andere betrokkenen. Jij bent de spin in het web en voorziet de cliënt en diens omgeving van voorlichting en advies. Naast de zorg voor de cliënt draag je zorg voor een volledige en tijdige registratie en verslaglegging van de behandelgegevens.

Functie eisen

• Afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist;

• BIG-geregistreerd;

• Ervaring als verpleegkundige binnen het vakgebied.

Wat biedt Maandag jou?

Maandag® biedt jou de gelegenheid om jouw kennis en vaardigheden bij verschillende organisaties in te zetten. Zo ben je verzekerd van de voordelen van een vaste werkgever en de voordelen van flexibel werken. Je krijgt een uitstekend salaris dat aansluit bij jou opleiding en werkervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Vakantiedagen, vakantiegeld en een pensioenregeling behoren ook tot de voorwaarden. Via de Maandag® Academy krijg je ook ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

recruiter van de vacature

Melissa Kuper

recruiter van de vacature

Melissa Kuper