Medewerker Sales Support

  • Category maandag intern
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9099223

Over de functie

Wat ga je doen?

Heel veel! Er worden overeenkomsten afgesloten en aanbestedingen gewonnen met/bij verschillende landelijke en regionale opdrachtgevers. Hier vloeien ontzettend veel werkzaamheden uit. Denk aan alle afspraken, acties, na te leven KPI’s, beheren van de mailbox, telefoontjes. Bedenk het, en het is er. Je hebt geregeld contact met opdrachtgevers. Voor onze collega’s van de vestigingen ben je het eerste aanspreekpunt. Via jou stellen zij geschikte professionals voor die jij bespreekt met de opdrachtgevers. Door middel van rapportages vertel jij ons precies wat er goed gaat en wat er beter kan. Je merkt het al, een veelzijdige job waarin je jezelf onmisbaar kunt maken. 

Functie eisen

Wat neem je mee?

Alertheid. Oog voor detail. Optimisme. Een scherp en vrolijk karakter.

 

Daarnaast beschik je over:

·       Hbo werk- en denkniveau;

·       Ervaring binnen de arbeidsbemiddeling;

·       Tijd in je agenda om 40 uur per week te werken;

·       Snelheid. Je bent gewend aan deadlines en drukte;

·       Brede schouders. 


Je krijgt van ons: Veel vrijheid! Een baan zoals je nog niet eerder hebt gehad. Aangezien dit een nieuwe vacature betreft kun je deze zelf opzetten en uitbouwen. Daarnaast natuurlijk elke maand vers geld op je bankrekening, een appeltje voor de dorst na je pensionering, vakantiegeld en een onbeperkt aantal vakantiedagen. Onbeperkt? Ja, dat is Maandag®.


Op dit moment zijn wij gevestigd in Purmerend, in kwartaal vier verhuizen wij naar Amsterdam Sloterdijk. 

Over het bedrijf

Maandag® vindt stabiliteit, flexibiliteit en duidelijkheid essentieel. Een fijne werkplek, dat wil toch iedereen? Dat is Maandag®. En dat zijn geen loze woorden. Ons bewijs, een Maandag Hoofdkantoor waar wij met diverse hardwerkende en energieke teams en afdelingen alle sales vestigingen van Maandag® faciliteren. Wij – vier gedreven Strategisch Klantadviseurs – zijn op zoek naar een nieuwe collega. Die wij met trots “medewerker sales support” mogen noemen. Al enthousiast? Solliciteer dan nu!

recruiter van de vacature

Emma Veen

recruiter van de vacature

Emma Veen