Medewerker Financiële Administratie

  • Category maandag intern
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9099213

Over de functie

Maandag® vindt stabiliteit, flexibiliteit en duidelijkheid essentieel. Een fijne werkplek, dat wil toch iedereen? Dat is Maandag®. En dat zijn geen loze woorden. Ons bewijs, een Maandag Hoofdkantoor waar wij met diverse hardwerkende en energieke teams en afdelingen alle sales vestigingen van Maandag® en Whoohoo® faciliteren. Op dit moment zijn wij gevestigd in Purmerend, in kwartaal 4 verhuizen wij naar Amsterdam Sloterdijk.


Wat ga je doen?

Als medewerker financiële administratie ben je (mede)verantwoordelijk voor een tijdige, juiste en compleet opgeleverde administratie. Alle werkzaamheden die hierin voorbij komen vallen binnen jouw takenpakket. Denk aan: coderen en verwerken van binnenkomende facturen, het bewaken en verwerken van de betalingen, debiteuren-, crediteuren- en grootboekadministratie, facturatie en verwerking van declarabele uren, controle van tussenrekeningen, je legt disputen vast en monitort en lost deze in samenwerking op.


Daarnaast stel jij je rapportages zo overzichtelijk en aantrekkelijk op, dat de ontvangende managers met smart wachten op jouw mailtje. 

Functie eisen

Wat neem je mee?

Accuratesse. Integriteit. Alertheid. Oog voor detail. Een scherp en vrolijk karakter.


Daarnaast beschik je over:

·        Mbo (niveau 4) of Hbo werk- en denkniveau;

·        Ervaring binnen een soortgelijke functie;

·        Tijd in je agenda om minimaal 32 uur per week te werken;

·        Snelheid. Je bent gewend aan deadlines.


Wat bieden wij jou?

Tot onze arbeidsvoorwaarden behoren; collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling, bonusregeling, 8% vakantiegeld en een onbeperkt aantal vakantiedagen. Onbeperkt aantal vakantiedagen? Ja! Dat is Maandag®. Maar vooral een geweldige werkervaring in een energiek team.Over het bedrijf

Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met 23 vestigingen.

Whoohoo®. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation. 10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen.


Maandag® vindt stabiliteit, flexibiliteit en duidelijkheid essentieel. Een fijne werkplek, dat wil toch iedereen? Dat is Maandag®. En dat zijn geen loze woorden. Ons bewijs, een Maandag Hoofdkantoor waar wij met diverse hardwerkende en energieke teams en afdelingen alle sales vestigingen van Maandag® en Whoohoo® faciliteren.

recruiter van de vacature

Mariske Frieser

recruiter van de vacature

Mariske Frieser