Customer Insights Manager

  • Category maandag intern
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9099212

Over de functie

Maandag® heeft een mooie uitdaging liggen voor een analytisch, proactief en communicatief vaardig persoon! We zijn op zoek naar een Customer Insights Manager die onze data op eindbaas niveau kan analyseren en weet om te zetten in actionable insights. Ben jij afgestudeerd op hbo- of wo-niveau en klinkt dit als jouw ideale baan? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Wat ga je doen?

Als Customer Insights Manager bij Maandag® zorg je ervoor dat er data-driven beslissingen gemaakt kunnen worden. Met jouw expertise in huis weten we zeker dat alle data correct wordt gemeten en onze (web)statistieken juist zijn. Daarnaast bouw en onderhoud je inzichtelijke dashboards en presentaties met adviezen voor o.a. de online marketing afdeling. Jij CTRL + F5’t het liefst de hele dag om onze online marketing afdeling met de meest actuele informatie te kunnen voeden. Jouw scherpe analyses moeten andere teams helpen om data-driven te werken en daarmee slimmere, onderbouwde keuzes te maken.

Verder:

-          Je bepaalt de juiste KPI’s om de effectiviteit van onze activiteiten in binnen- en buiteland te meten

-          Schakelen met ons BI team is een belangrijk onderdeel van je functie. Jij zorgt ervoor dat er een koppeling is tussen onze web analytics en data vanuit de business

Functie eisen

Wat we vragen

Karakter. Energie. Ambitie. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol en je bent zowel analytisch als communicatief zeer vaardig.

Daarnaast beschik je over:

-          Minimaal afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur in een relevante richting;

-          Een ondernemende, proactieve mentaliteit;

-          Ervaren met benodigde tooling (Google Analytics, Excel, Google Tag Manager etc.) en de implementatie hiervan;

-          Een helikopterview – je weet als geen ander het overzicht te bewaren over de resultaten onze merken in de verschillende landen.


Solliciteren

Denk je dat jij de ideale kandidaat bent voor deze functie? En ben jij de persoon die onze hele organisatie data bewust weet te maken? Solliciteer dan direct en wij nemen snel contact met je op!


Wat we bieden

Een toffe baan zoals je nog niet eerder hebt gehad binnen een hard groeiende organisatie. Met een fijn salaris en arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt. Maar vooral een geweldige werkervaring.


Standplaats: Purmerend - aan het einde van dit jaar verhuizen wij naar Amsterdam Sloterdijk.


Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met meer dan 20 vestigingen. Staat als een huis, maar we bouwen door.

Whoohoo®. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation.

10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen. Druk bezig met bouwen.

Maandag® vindt het vinden van bevlogen, ondernemende medewerkers essentieel. Wij zijn een platte, energieke organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van de beste mensen. Centraal staan plezier in werk, drive en professionaliteit.

recruiter van de vacature

Mariske Frieser

recruiter van de vacature

Mariske Frieser