Docent ICT

  • Category onderwijs-hbo/mbo onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region groningen drenthe
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9098532

Over de functie

ICT, met de hoofdletter T van Toekomst. Deze sector is namelijk volop in beweging en biedt veel kansen voor jonge talenten. Aan jou de taak als docent om leerlingen goed voor te bereiden op een baan in de ICT.


Als docent ICT beschik je over professionele ICT-kennis en vaardigheden. Ook ben je in staat om innovaties en ontwikkelingen uit het bedrijfsleven te vertalen naar het onderwijs. Door jouw eigen, unieke manier van lesgeven maak jij de leerlingen wegwijs in de wereld van ICT. Je bent creatief in je manier van lesgeven en weet zo de leerlingen mee te nemen in jouw enthousiasme voor het vak.


Voor een school in de provincie Drenthe zijn wij op zoek naar een docent ICT die het komende schooljaar een nieuwe uitdaging aan wil gaan. Naast het lesgeven begeleid en coach je leerlingen bij stages en projecten. Ook ben je verantwoordelijk voor een goede voorbereiding van je lessen en de nazorg ervan. Het betreft een vacature voor 1,0 fte. Na dit jaar is verlenging mogelijk.


Heb jij onderwijsbevoegdheid (1e of 2e graads) of ben je bereid deze te gaan behalen?  Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op via maruya.schotanus@maandag.nl of bel mij op 06-12160355.

Functie eisen

Functie eisen

-          Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid (1e of 2e graads), of je bent bereid deze te gaan behalen.  

-          Je hebt ruime kennis en vaardigheden op het gebied van hard- en software en besturingssystemen.


Wat biedt Maandag® jou?

-          Marktconform salaris volgens Onderwijs CAO

-          Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer 


recruiter van de vacature

Maruya Schotanus

recruiter van de vacature

Maruya Schotanus