Teamleider DIV

  • Category ict
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9098457

Over de functie

Als teamleider DIV stel je jaarplannen vast, faciliteer en monitor jij de resultaten die jij samen met het team behaald.

In de rol als teamleider DIV ga jij je bezighouden met het coachen en begeleiden van DIV medewerkers. Jij bent het aanspreekpunt en verantwoordelijk voor hun professionele ontwikkeling. Denk hierbij aan het voeren van voortgangs- en beoordelingsgesprekken. Naast deze verantwoordelijkheid implementeer jij de veranderdoelen van werkwijzen binnen de eenheid. Dit doe je in samenwerking de operationeel adviseur DIV. Daarom is het belangrijk dat je energie haalt uit het schakelen tussen verschillende lagen binnen de organisatie.

Nadat je bent voorzien van een goede kop koffie sluit je aan bij jouw team en ga je aan de slag. Je gaat inhoudelijke sturing geven aan de dagelijkse werkzaamheden van de DIV medewerkers. Naast deze sturing ga je aan de slag met het implementeren van de veranderdoelen. Deze veranderdoelen worden landelijk doorgevoerd en moeten draagvlak binnen de organisatie verdienen. Dit draagvlak ga jij creëren bij de medewerkers op de werkvloer.

Het DIV team zorgt voor de instandhouding van de informatiehuishouding binnen deze grote organisatie. Dit zijn met name uitvoerende werkzaamheden maar de teamleden krijgen ook de ruimte om hun advies uit te brengen naar de proceseigenaren die zeggenschap hebben over de inrichting over het documentbeheer. Deze adviezen gaan dan met name over het inrichten en beheren van de analoge en digitale archieven.

Het gaat hierbij om een opdracht tot het einde van dit jaar. Echter is de kans tot verlenging erg groot bij tevredenheid van beide kanten. Wachten met solliciteren is voor deze exclusieve opdracht geen optie. Klik op de button en ik spreek jou snel!

Functie eisen

·       Minimaal een Hbo diploma bij voorkeur in de richting van bedrijfskunde of recordmanagement  

·       In de afgelopen 8 jaar minimaal 5 jaar ervaring opgedaan met teamontwikkeling waarbij verandering van gedrag en cultuur belangrijke thema’s waren;

·       In de afgelopen 8 jaar minimaal 5 jaar ervaring in vergelijkbare rol als teamleider, waarbij het team bestaat uit meer dan 15 fte;

·       Je hebt kennis van de recente ontwikkelingen in de digitale informatiehuishouding;

·       Je hebt aantoonbare ervaring met het opstellen van een teamjaarplan binnen de kaders van het bedrijfsplan; 

recruiter van de vacature

Dennis Schotanus

recruiter van de vacature

Dennis Schotanus