Arboverpleegkundige

  • Category zorg-zorg overig
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9098441

Over de functie

Als Arboverpleegkundige ga je aan de slag op een specifiek terrein en vervul je een belangrijke rol in de toepassing van de Arbowetten. Jij kan de vertaalslag maken tussen de belangen van het bedrijf en de bijkomende mogelijke Arbo-risico’s.

Je inventariseert je bevindingen, je beoordeelt het sociaal en medisch arbeidsvermogen. Dit doe je door het onderhouden van contacten met cliënten, het verwerken van gegevens en het opstellen van rapportages. Op basis hiervan verstrek je adviezen. Als Arboverpleegkundige voer je verpleegkundige taken uit in nauw overleg met de betreffende leidinggevende. Kun jij deze zeer uiteenlopende hulpvragen aan en op waarde inschatten?

Als Arbo Verpleegkundige bij Maandag® werk je vanuit jouw eigen specialisme bij onze opdrachtgevers. Ook biedt Maandag® jou een salaris conform het CAO die past bij jouw expertise en een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer, ongeacht de afstand. Bij Maandag® werken medewerkers samen met jou aan een succesvolle projectinvulling bij onze opdrachtgevers.  Geïnteresseerd solliciteer dan direct of neem voor meer informatie contact op!

Functie eisen

  • Je bent BIG-geregistreerd verpleegkundige;
  • Je hebt een bedrijfsverpleegkundige achtergrond en/of de opleiding tot Arbo verpleegkundige afgerond;
  • Je beschikt over goede analytische vaardigheden;
  • Je beschikt over een uitstekend reflectief vermogen en kunt gelijkwaardig feedback geven en ontvangen;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert hoger opgeleide professionals binnen de non-profit sector. Dit doen we in de gezondheidszorg, in het onderwijs en binnen de overheid. Wij gaan samen op zoek naar de mogelijkheden voor jou, we denken mee in wat jij belangrijk vindt in je werk. Bij Maandag® zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. In een passend werkklimaat functioneer je per slot van rekening het best en kom je sneller vooruit. Centraal bij Maandag® staan plezier in het werk, professionaliteit en inzet. 

recruiter van de vacature

Emma Oosting

recruiter van de vacature

Emma Oosting