Onderwijsassistent Speciaal Onderwijs 2018 en 2019

  • Category onderwijs-speciaal onderwijs
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9098326

Over de functie

Vanuit Maandag® zijn wij op zoek naar de onmisbare schakel in de klas binnen speciaal onderwijs. Als onderwijsassistent ben jij onmisbaar in de klas.

Jij geeft alle leerlingen de aandacht die ze nodig hebben. Samen met de leerkracht begeleiden jullie deze leerlingen. Hoewel de leraar eindverantwoordelijke is, ben jij niet bang om je steentje bij te dragen en neem je initiatief waar nodig zodat alle leerlingen zich beter zullen ontwikkelen. Als onderwijsassistent bent jij de persoon waarbij de kinderen hun ei kwijt kunnen. Naast pedagogische ondersteuning is natuurlijk ook het didactische aspect van belang. Samen met de groepsleerkracht zorg jij ervoor dat de kennis van de leerlingen aan het eind van het jaar op een gewenst niveau is.

Voor aankomend schooljaar zijn wij vanuit Maandag® op zoek naar frisse en energieke onderwijsassistenten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Werken bij Maandag® betekent veel nieuwe uitdagingen en afwisselend werk. Het betreft zowel vacatures waarbij je voor langere tijd op één school werkzaam zal zijn maar ook voor het opvullen van bijvoorbeeld ziekte- of zwangerschapsverlof.

Sluit bovenstaande bij jou aan als persoon, solliciteer dan door jouw CV naar jesse.lechanteur@maandag.nl te sturen. Telefonisch ben ik bereikbaar op 06-22014036.

Functie eisen

·       Jij bezit over een bevoegdheid onderwijsassistente (MBO 4)

·       Ervaring met de doelgroep is een pré

·       Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.


Wat krijg je ervoor terug:

·       Dienstverband bij Maandag® - vast is bespreekbaar

·       Salaris en vakantiedagen conform OLP

·       Reiskostenvergoeding

·       Indien gewenst: extra trainingen op de Maandag Academy

·       Veel werkervaring bij verschillende scholen voor een langere periode

·       Proactieve begeleiding door je recruiter en accountmanager

recruiter van de vacature

Jesse Lechanteur

recruiter van de vacature

Jesse Lechanteur