Allround WMO Consulent

  • Category sociaal domein
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9098306

Over de functie

Hoe ziet jouw dag er uit?

Jouw dag is vol variatie. Het ene moment ben je onderweg naar een cliënt, en op een ander moment ben je bezig met het schrijven van het ondersteuningsplan. Daartussen overleg je met collega's, stel je de beschikking op en blijf je in contact om alles in goede banen te leiden.

Maar wat betekent dit inhoudelijk?

In de rol van WMO consulent ben je verantwoordelijk voor het voeren van keukentafelgesprekken, waarin je de hulpvraag helder probeert te krijgen. Dit doe je door middel van een korte voorstudie en door tijdens het gesprek te achterhalen welke vraagstukken er zijn. De cliënt probeer je in beweging te krijgen, door te sturen op eigen verantwoordelijkheden en netwerk. Het uitgangspunt is namelijk dat de gemeente een opvang net biedt, wanneer dit écht nodig is. Jij - als WMO consulent - weet dit te achterhalen door jouw ruime ervaring. Je weet qua gesprekstechnieken de juiste middelen in te zetten en kent bovendien de wet- en regelgeving rondom de WMO.

De mogelijkheden:

Deze functie is voor 24-32 uur per week. Jij zal een dienstverband krijgen bij Maandag® om met jouw expertise kennis en ervaring te brengen naar verschillende gemeentes. Het is hierin belangrijk dat jij houdt van dynamiek en afwisseling in jouw werk en in de werkomgeving. Daar krijg jij flexibiliteit, persoonlijke en professionele ontwikkelingsmogelijkheden en een betrokken werkgever voor terug.

Functie eisen

Functie eisen

  • Jij bent in het bezit van een HBO diploma
  • Jouw CV toont aan dat jij minimaal 1 jaar recente werkervaring hebt als allround WMO-consulent
  • Jij hebt alle kennis van de huidige bijbehorende wet- en regelgeving

Wanneer jouw profiel niet voldoet aan de functie-eisen zal jouw CV en motivatiebrief niet worden meegenomen in de sollicitatieprocedure.

recruiter van de vacature

Burcu Nijzing - Serinci

recruiter van de vacature

Burcu Nijzing - Serinci