Applicatie ontwikkelaar JAVA

  • Category ict
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9097696

Over de functie

Voor een grote organisatie in de regio Zwolle zijn wij opzoek naar een applicatieontwikkelaar/ beheerder. Hoe gaaf is het om je bezig te houden met beide elementen. Één van jouw taken is dat de applicaties functioneel blijven draaien. Jij bent met jouw kennis de juiste man of vrouw om de applicaties in de lucht te houden. Daarnaast zit je ook zelf ook aan de spreekwoordelijke knoppen om dit zo functioneel mogelijk in te richten. Jij bent hierbij verantwoordelijk voor het bouwen, testen, inzetten en onderhouden van de (JAVA) applicaties volgens de functionele en technische specificaties.

De JAVA ontwikkelstraat (JOS) realiseert het Software Development Platform waaronder Atlassian Stack (Git/BitBucket Server, JIRA etc.). Om progressie te kunnen maken is onderzoek noodzakelijk. Daarom ga jij ook onderzoek doen naar ontwikkelingen binnen het JAVA domein naar container technologie zoals Docker, OpenShift Origin en JEE7. Hiervoor heb je een kritische blik nodig om betrouwbare en valide resultaten te verzamelen.

In dit gezellige team met andere ‘Javanen’ ben jij dé belangrijke schakel die dit team compleet kan maken. Dit team kenmerkt zich door hun enthousiasme en vakinhoudelijke kennis. Ben jij ook een expert die vakinhoudelijke kennis kan overdragen op dit team? Ben jij het laatste puzzelstukje om het maximale uit dit team te kunnen halen? Schroom niet en neem contact met mij op.  

We bieden een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden in combinatie met een interessante opdracht met veel uitdaging, veelzijdigheid, eventuele opleiding/trainingstraject en leuke collega’s. Mocht jij deze behoefte hebben en hier vragen over hebben, ik denk graag met jou mee. Ook wanneer je nog niet zo ervaren bent en aan alle eisen voldoet.

Functie eisen

·       Hbo-opleiding bij voorkeur in de richting ICT

·       Opleiding of certificaat JAVA; Visual Basic; SAP/ ERP; Groupware/ Lotus Notes

·       Minimaal 2 jaar ervaring met programmeertaal JAVA op het niveau van Oracle Certified Professional, JACA SE 6 Programmer

·       Minimaal 2 jaar ervaring met JEE 6 op het niveau van Oracle Certified JAVA Web Component Developer

·       Gezonde dosis humor


recruiter van de vacature

Dennis Schotanus

recruiter van de vacature

Dennis Schotanus